GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a: Focșănenii au obținut victoria așteptată! CSM Focșani 2007 – Sănătatea Darabani 2-0 (1-0)
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a: Focșănenii au obținut victoria așteptată! CSM Focșani 2007 – Sănătatea Darabani 2-0 (1-0)
GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a: Focșănenii au obținut victoria așteptată! CSM Focșani 2007 – Sănătatea Darabani 2-0 (1-0)
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Formații:
CSM Focșani 2007: Lazăr – Săpunaru, Parlac, Salaoru, Mihai – Budeanu (64 Dediu), Lupu, Duca (90 Apenciucesei), Manu (77 Negoescu) – Remus Popa, Negoiță (70 Chivu).
Sănătatea Darabani: Prisacă – Petraru, Pintilei, Stîncă, Cososchi – Stancoschi, Nicorici, Grumezescu, Gheorghiciuc – Constantiniu, Troian. Rezerve: Hrimiuc, Dochia, Apostol, Vasilache, Cărăbuș, Apetroaie, Codău.
   
CSM Focșani 2007 a câștigat, sâmbătă, partida începută la ora 17,00 pe stadionul Milcovul în compania bucovinenilor de la Sănătatea Darabani. A fost o victorie previzibilă, dar obținută mai greu decât era de așteptat! Oaspeții, care erau la ora meciului - și au rămas și după joc – pe loc ce poate retrograda dacă echipa are cel mai slab punctaj dintre toate ocupantele locurilor 12 din toate seriile Ligii a III-a - au venit la Focșani să obțină măcar un punct. Au  muncit mult, au arătat ca o echipă cu nimic mai slabă decât alte formații din serie care au evoluat pe Milcovul. S-au apărat grupat și au urcat tot grupați în jumătatea de teren a gazdelor care au fost puse sub presiune în multe momente, mai cu seamă în prima jumătate a părții a doua a meciului. Nu au avut, însă, decât una-două situații din care ar fi putut înscrie pentru că jucătorii antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma au fost siguri într-o defensivă bine dirijată de excelentul Lazăr.
Partida a început cu atacuri repetate ale focșănenilor, mai cu seamă în banda stângă unde viteziștii Claudiu Mihai și Ionuț Manu și-au depășit constant adversarii, însă mai mereu ultima minge a fost ori centrată în spații unde nu erau vârfurile focșănene, ori șutată pe lângă și peste poartă. A venit, totuși, golul în minutul 21, când Claudiu Mihai a trimis, de la 26 de metri, printr-un șut marcă proprie, mingea în plasa unui Prisacă, rămas inert. Două minute mai târziu, oaspeții au combinat în fața careului gazdelor și Nicorici, rămas nemarcat la 20 de metri, a reluat fulgerător mingea care a trecut cu câțiva centimetri peste poarta lui Lazăr. Până la finalul primei reprize nu  mai fost nimic deosebit de remarcat în jocul celor dou echipe. De la pauză a revenit o formație a Sănătății mai ofensivă, care a împins jocul în zona de apărare a focșănenilor aceștia alternând ieșirile în atac prin mingi lungi cu cele elaborate, prin combinații. Prisacă a șomat, în timp ce Lazăr a oprit cu siguranță încercările oaspeților. Când mai erau trei minute de joc, Dediu a trimis mingea în zona liberă din fața careului Sănătății, venit din urmă Chivu a preluat-o și a trimis-o cu eleganță în plasa porții Sănătații și s-a făcut un 2-0, în acord cu așteptările spectatorilor focșăneni, dar care poate părea nedrept pentru oaspeți.
De la CSM Focșani 2007 au lipsit, fiind accidentați, ambii atacanți titulari, Predoiu și Pasăre, a căror prezență în teren ar fi dat, foarte probabil, o diferență de scor mult mai concludentă.
În etapa viitoare, vineri, 20 aprilie, CSM Focșani va juca în deplasare cu CSM Pașcani. 

Rezultatele și marcatorii etapei
AFC Odorheiu Secuiesc - CSM Paşcani 1-0 (0-0). A marcat Csíki (72)
Aerostar Bacău - CSM Roman 4-2 (2-0). Au marcat Mihăeş (6), Vraciu (32, 60), Căinari (75), respectiv Florean (2), Popa (30).
Metalosport Galaţi - Bucovina Rădăuţi 0-3. Metalosport a fost exclusă din campionat.
Suporter Club Oţelul Galaţi - Avântul Valea Mărului 3-0. Avântul s-a retras din campionat.
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a stat.    
CSM Focşani - Sănătatea Darabani 2-0 (1-0). Au marcat Mihai (21), Emilian Chivu (87)
AFC Hărman - KSE Târgu Secuiesc 4-3 ( 2-2). Au marcat Răchişan (18), Buga (21, 67, 86), respectiv Bagoly (31), Ştefănescu (33), Kurtuly (71).
Sporting Lieşti - Olimpic Cetate Râşnov 0-1 (0-0). A marcat Dobre (67)
Clasament: 1. Aerostar Bacău – 52 puncte; 2. Suporter Club Oţelul Galaţi – 46 puncte; 3. Csikszereda Miercurea Ciuc – 46 puncte; 4. CSM Roman – 37 puncte; 5. Sporting Lieşti – 37 puncte; 6. Olimpic Cetate Râşnov – 36 puncte; 7. AFC Hărman – 33 puncte; 8. Bucovina Rădăuți – 31 puncte; 9. CSM Focșani 2007 – 29 puncte; 10. KSE Tîrgu Secuiesc – 26 puncte; 11. AFC Odorheiu Secuiesc – 22 puncte; 12. Sănătatea Darabani – 19 puncte; 13. CSM Pașcani – 13 puncte.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost