GALERIE FOTO: Fotbal juniori U 17: Oaspeții au muncit mai mult și mai bine și au câștigat! LPS Focșani – LPS Galați 2-3 (1-2)
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Fotbal juniori U 17: Oaspeții au muncit mai mult și mai bine și au câștigat! LPS Focșani – LPS Galați 2-3 (1-2)
GALERIE FOTO: Fotbal juniori U 17: Oaspeții au muncit mai mult și mai bine și au câștigat! LPS Focșani – LPS Galați 2-3 (1-2)
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Formația LPS Focșani: Stoian – Dima, Dinu, Gurău, Chiriac – Sandu – Cuciuc, Radu – Mustață, Paizan, Luădatu. Rezerve: Pavel, Lazăr, Marinică, Călin, Negoiță, Păltinuș, Buzatu.

Juniorii U 17 ai LPS Focșani au pierdut o bună ocazie de a-și consolida poziția de lideri ai seriei a 2-a a Campionatului Național. Sâmbătă, pe Milcovul, de la ora 14,00, fotbaliștii pregătiți de profesorul Alin Samoilă-Sava au fost întrecuți de gălățenii de la LPS, care s-au apropiat la trei puncte de focșăneni. Meciul a început abrupt, cu primul gol al oaspeților marcat în minutul 2, după o eroare în apărarea gazdelor. Un minut mai târziu, Lăudatu a egalat și a așezat lucrurile pe o direcție ce părea corectă pentru LPS Focșani. Însă o nouă greșeală a apărării din fața lui Stoian a adus a doua reușită a oaspeților. Cu un gol avans, gălățenii s-au grupat în apărare, focșănenii au atacat, dar fără limpezime și la pauză s-a intrat cu 1-2.
Repriza a doua a fost a unei apărări continue a gălățenilor - care au și contratacat periculos - și a unei presiuni fără orizont și fără vlagă exercitată de gazde. Când mai erau mai puțin de zece minute de joc, Paizan a egalat la 2 reluând în plasa porții LPS Galați o minge respinsă de apărarea acestora și mai era timp pentru forțarea victoriei, mai cu seamă că oaspeții aveau un jucător eliminat. Gol a fost înscris, dar în poarta lui Stoian, la capătul unei acțiuni purtate în doi de gălățeni și care a făcut mat apărarea statică a LPS Focșani. S-a făcut 2-3, scor cu care s-a încheiat un nou meci de uitat făcut de juniorii U 17 ai LPS Focșani, asemănător aceluia cu Petrolul 52, încheiat cu 1-2, la 2 decembrie 2018!  
În etapa următoare, sâmbătă, 21 aprilie, LPS Focșani va juca în deplasare, cu LPS Iolanda Balaș Soter Buzău.    
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost