GALERIE FOTO: Fotbal juniori U 17: Oaspeții au muncit mai mult și mai bine și au câștigat! LPS Focșani – LPS Galați 2-3 (1-2)

0
566


Formația LPS Focșani: Stoian – Dima, Dinu, Gurău, Chiriac – Sandu – Cuciuc, Radu – Mustață, Paizan, Luădatu. Rezerve: Pavel, Lazăr, Marinică, Călin, Negoiță, Păltinuș, Buzatu.

Juniorii U 17 ai LPS Focșani au pierdut o bună ocazie de a-și consolida poziția de lideri ai seriei a 2-a a Campionatului Național. Sâmbătă, pe Milcovul, de la ora 14,00, fotbaliștii pregătiți de profesorul Alin Samoilă-Sava au fost întrecuți de gălățenii de la LPS, care s-au apropiat la trei puncte de focșăneni. Meciul a început abrupt, cu primul gol al oaspeților marcat în minutul 2, după o eroare în apărarea gazdelor. Un minut mai târziu, Lăudatu a egalat și a așezat lucrurile pe o direcție ce părea corectă pentru LPS Focșani. Însă o nouă greșeală a apărării din fața lui Stoian a adus a doua reușită a oaspeților. Cu un gol avans, gălățenii s-au grupat în apărare, focșănenii au atacat, dar fără limpezime și la pauză s-a intrat cu 1-2.
Repriza a doua a fost a unei apărări continue a gălățenilor – care au și contratacat periculos – și a unei presiuni fără orizont și fără vlagă exercitată de gazde. Când mai erau mai puțin de zece minute de joc, Paizan a egalat la 2 reluând în plasa porții LPS Galați o minge respinsă de apărarea acestora și mai era timp pentru forțarea victoriei, mai cu seamă că oaspeții aveau un jucător eliminat. Gol a fost înscris, dar în poarta lui Stoian, la capătul unei acțiuni purtate în doi de gălățeni și care a făcut mat apărarea statică a LPS Focșani. S-a făcut 2-3, scor cu care s-a încheiat un nou meci de uitat făcut de juniorii U 17 ai LPS Focșani, asemănător aceluia cu Petrolul 52, încheiat cu 1-2, la 2 decembrie 2018!  
În etapa următoare, sâmbătă, 21 aprilie, LPS Focșani va juca în deplasare, cu LPS Iolanda Balaș Soter Buzău.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here