GALERIE FOTO : Fotbal: Focșănenii, victorie la Bicaz în primul joc al barajului pentru Liga a III-a!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Fotbal: Focșănenii, victorie la Bicaz în primul joc al barajului pentru Liga a III-a!
GALERIE FOTO :  Fotbal: Focșănenii, victorie la Bicaz în primul joc al barajului pentru Liga a III-a!
Teiul Poiana Teiului – CSM Focșani 2007 1-2 (0-1)
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Formații
CSM Focșani 2007: Lazăr – Târcă, Parlac, Beșa, Mihai – Ștefan Lupu (85 Alexandru Duca), Negoescu (70 Valentin Ion), Dorinel Popa, Manu – Pasăre (79 Remus Popa), Predoiu (80 Negoiță).
Antrenori, Vasile Burgă și Adrian Toma.
Teiul Poiana Teiului: Coșa – Acuculesei, Costin Lupu (85 Ionuț Nuțu), Matei, Panainte, Șerban, Cîmpanu (65 Severin), Furtună, Doboș, Negru, Alexandru.  
Antrenor, Lucian Cozma.
În primul joc al dublei de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, CSM Focșani 2007 a câștigat, sâmbătă, pe stadionul Cimentul din Bicaz, cu 2-1(1-0) în fața campioanei județului Neamț, Teiul Poiana Teiului. Partida a debutat cu o mare ocazie a oaspeților, dar mingea trimisă cu capul de Manu, din interiorul careului mare, a trecut puțin peste poarta nemțenilor. Apoi brigada de arbitri a anulat golul din ofsaid al gazdelor, venit în urma unei lovituri libere, după care focșănenii au făcut până la pauză obișnuitul lor joc de posesie, cu lansări în spațiile libere ale jucătorilor de atac. Acțiunile pe benzi ale fundașilor și mijlocașilor ca și mingile trimise în adâncime au destabilizat de mai multe ori apărarea Teiului, masivă, dar relativ mobilă, și au apărut ocaziile de gol. Una dintre acestea a fost concretizată în minutul 30 de Cosmin Pasăre care a primit mingea pasată excelent de Dorinel Popa în zonă centrală, a sprintat, a driblat portarul și a trimis mingea în poarta goală! 0-1! Până la pauză oaspeții mai puteau înscrie cel puțin încă o dată, însă mingea reluată din careul mic de Ștefan Lupu după incursiunea penetrantă a lui Manu a trecut pe lângă poartă. Au fost 45 de minute cu burniță sâcâitoare și teren alunecos, trecută cu brio de focșăneni.
Partea a doua a meciului a avut o desfășurare diferită! Nemțenii, mai obișinuiți cu terenul, și cu evidentă dorință de a întoarce scorul, așa cum o făcuseră în meciul decisiv din play-off-ul în urma căruia au devenit campionii Neamțului, au avansat cu toate liniile în jumătatea focșăneană, au presat și au apărut ocaziile la poarta apărată de Lazăr, sâmbătă, excepțional în câteva intervenții. Ploaia torențială care a căzut aproape toată repriza a făcut și mai dificil jocul pentru oaspeți care au și fost egalați în minutul 75 de nou intratul Severin, care a reluat în plasă, de la 25 metri, la colțul lung, o minge respinsă de două ori de Lazăr, dar care lovise și bara, revenise în teren și fusese din nou respinsă de apărarea Focșaniului. După golul egalizator, echipa oaspete a urcat în jumătatea gazdelor, iar rapidul și tehnicul Remus Popa, la câteva minute de la intrarea în teren, a înscris pentru 2-1 din margine careului mare, un gol meritat, care face din CSM Focșani 2007 favorita barajului! Returul va avea loc la Focșani, pe Milcovul, sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17,30.             
După meci, președintele secției de fotbal a CSM Focșani 2007, Gheorghe Căldare, a dorit să mulțumească și prin intermediul Monitorului de Vrancea, în mod special suporterilor care au însoțit echipa la Bicaz și au susținut-o pe tot timpul jocului, îndurând ploaia și frigul! Și a apreciat că victoria de la Bicaz a apropiat formația focșăneană de obiectivul stabilit la înființare, mulțumind în același timp, tuturor jucătorilor, cu o mențiune aparte pentru portatul Lazăr! 

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Social

Adevăruri ȘOCANTE spuse de medicul Cătălin Groza despre educația sexuală. „Profesorului de Biologie îi este rușine să vorbească despre ciclul menstrual sau despre sarcină“
    În anul 2017, la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani  au fost abandonați 19 copii. 17 dintre aceștia au fost abandonați în secția nou-născuți (15 au ajuns la asistent maternal în regim de urgență și doi în centre maternale), alți doi copii cu handicap au fost abandonați în secția pediatrie.

POZA ZILEI

Puțină zăpadă

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost