GALERIE FOTO : Fotbal – Focșăneanul Eduard Lambrinoc, în stagiu de pregătire la Celta Vigo!
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Fotbal – Focșăneanul Eduard Lambrinoc, în stagiu de pregătire la Celta Vigo!
GALERIE FOTO : Fotbal – Focșăneanul Eduard Lambrinoc, în stagiu de pregătire la Celta Vigo!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Eduard Lambrinoc este un focșănean foarte tânăr - s-a născut în 2004, care a început fotbalul cu profesorul Petrică Ene, cu mai mulți ani în urmă la CSM Focșani, apoi a fost antrenat de Orlando Donciu. A jucat ca fundaș dreapta până în 2014 când a plecat la Brașov iar acum este mijlocaș dreapta la Școala de fotbal ”Celta Vigo Brașov”, organizată împreună cu partenerul privat Colțea 1920 Brașov și Primăria Brașov. În cadrul parteneriatului, fotbaliști de la Brașov merg în perioade de pregătire la Celta Vigo. Pagina de facebook Celta Brașov/CS Colțea 1920, anunță că începând de luni, 17 iulie, până la 24 iulie, jucătorii Eduard Lambrinoc și Rareș Burnete se vor pregăti alături de colegii lor de la Celta Vigo în baza A Madroa.  
Deși este de câțiva ani la Brașov iar acum în Spania, Edi Lambrinoc mi-a spus a rămas cu gândul acasă: ”Nu voi dezamăgi niciodată vrâncenii”, mi-a spus foarte tânărul fotbalist. L-am întrebat dacă ar prefera să rămână în Spania și mi-a răspuns că ”deși sunt variante care sună bine”, preferă ”o perioadă tot Brașovul pentru codițiile oferite de club prin președintele Ciprian Jurubescu, coordonatorul Manu Gomez, venit de la Celta Vigo și antrenorul Vasi Suciu ajutat de Hector Martinez Quijeriro”. Și pentru că la Brașov se simte cel mai bine!    
    De la Focșani au plecat spre alte cluburi, spre Academia Hagi, sau spre Brașov, spre exemplu, ori în străinătate, mai mulți jucători despre care vin vești că s-au acomodat bine, că arată că pot deveni fotbaliști valoroși. Între ei poate fi inclus și Eduard Lambrinoc, trimis în stagiu de pregătire la Celta Vigo, partenerul CS Colțea Brașov. Este un semn că puștiul plecat de la Focșani are calitățile - și perspective de a fi un astfel de jucător! 
    Ca un amănunt cu semnificații: la premierea de sfârșit de an 2012 a sportivilor vrânceni, Eduard Lambrinoc a fost singurul jucător născut 2000 de la CSM Focșani inclus în categoria ”tinere speranțe”, pe când avea 8 ani! 


 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Flicitari in primul rand parintilor pentru sacrificiile facute!! Esti tare Cristisor, ai o sotie model si doi copii ascultatori..te saluta un focsanean!!

  DE un prieten, postat pe 17-07-2017, la 08:32

 • Ms frumos ....prietenului ... Nu sunt sacrificii ...sunt doar, o placere enorma sa-l ajut PTR ca asta I-l face fericit - fotbalul . In 3 luni sa-l vad jucând împotriva lui Napoli Roma Lazio ?i acum in echipa Celtei Vigo ..credea trebuie sa-i mul?umesc eu lui ! In rest ms frumos ....

  DE Cristi, postat pe 20-07-2017, la 23:54

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL38
49
10
1
46
22

Extragerea noroc:  7741593

Harta Focsani
   

Actualitatea

Elev al Liceului Pedagogic, bătut în incinta unității; părinții vor să o reclame pe directoare la Consiliul pentru Combaterea Discriminării
Un elev de clasa a IX-a, de la Liceul Pedagogic Spiru Haret din Focșani, a fost bătut în incinta unității de învățământ, în cursul zilei de marți, 12 decembrie, incidentul având loc într-o pauză.

POZA ZILEI

Iarna a venit în zona de munte a Vrancei

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost