GALERIE FOTO:Etapa națională a olimpiadei la fotbal – băieți se joacă la Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO:Etapa națională a olimpiadei la fotbal – băieți se joacă la Focșani
GALERIE FOTO:Etapa națională a olimpiadei la fotbal – băieți se joacă la Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Opt echipe din România participă, la Focșani, până pe 21 mai, la etapa națională a Olimpiadei Sportului Școlar - fotbal băieți primar, ce se va desfășura pe Stadionul „Milcovul” din Sud. Competiția a fost deschisă ieri cu ședința tehnică, la Hotel Ambasador din Focșani. 
La acest turneu final participă opt echipe din țară, câștigătoarele fazelor de zone, care își vor disputa supremația pe terenul de fotbal. Este vorba de Școala Gimnazială Sfântul Nicolae - Târgu Jiu, profesor Narcis Criciotoiu; Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava, profesori Adriana Claudia Țuca și Florin Anițului; Școala Gimnazială Nr. 309 București, profesori Ion Mihăilă și Bogdan Oprea; Școala Gimnazială „Fănuș Neagu” Brăila, profesor Viorel Ivan; Școala Gimnazială Profesor Nicolae Simache Ploiești, profesor Marian Șuga; Liceul Tehnologic Nr.1 Gîlău, profesor Ionuț Vaida; Școala Gimnazială Mihai Eminescu Alba Iulia, profesor Raul Unchiaș; Școala Gimnazială Peter Thal Râșnov, profesor Sergiu Lucaci.
De organizarea și desfășurarea acestei competiții sportive se ocupă comisia județeană a ONSS, împreună cu comisia de fotbal, cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea, Consiliului Local Focșani, în colaborare cu Direcția de Sport, Asociația Județeană de Fotbal și Școala Postliceală Sanitară de Stat Hippocrate, care asigură asistența medicală. La deschiderea olimpiadei a participat Dorin Cristea, inspector școlar general, Vica Mincă, inspector școlar de educație fizică și sport, Dan Dumitru, președintele Asociația Județeană de Fotbal, și profesorii din comisia de organizare.
Conform datelor furnizate de inspectorul școlar Vica Mincă, Consiliul Local Focșani a suplimentat financiar cazarea, masa, consumabilele și premiile pentru această competiție. Debutul competiției se va face astăzi, începând cu ora 9.00, pe Stadionul Milcovul din Sud, urmând ca primele partide să înceapă la 9.30: pe terenul 1 (T1) Prahova - Suceava, terenul 2 (T2) Brăila - București, apoi T1 Sălaj - Brașov, T2 Alba - Gorj, iar de la ora 16.00 pe T1 Suceava - Brașov, pe T2 Prahova - Sălaj, ulterior pe T1 București - Gorj, iar pe T2 Brăila - Alba.
Pentru ziua de sâmbătă, începând cu ora 9.30, pe T1 se va desfășura meciul dintre Sălaj - Suceava, Brașov - Prahova, iar pe T2 Alba - București și ulterior Gorj - Brăila. „Sperăm într-o participare onestă și cu fair play a competitorilor. Echipele participante sunt cazate cu sprijinul asigurat de Primăria Focșani. Așteptăm oficiali ai Federației Române de Fotbal, reprezentanți ai Ministerului Educației. De asemenea, iubitorii fotbalului sunt așteptați pe stadionul Milcovul pentru a vedea un spectacol de fotbal făcut de cei mai mici dintre fotbaliști”, a spus inspectorul școlar Vica Mincă. 
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost