GALERIE FOTO: Elevi vrânceni, premiați la concursuri de chimie
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Elevi vrânceni, premiați la concursuri de chimie
GALERIE FOTO: Elevi vrânceni, premiați la concursuri de chimie
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Andreea - Georgiana Roșcan și Ionuț - Alexandru Vlăsceanu au fost  premiați la etapa națională a concursului de chimie ”Petru Poni”. Ionuț - Alexandru a obținut locul I la clasa X-a. El este elev la Colegiul Economic ”Mihail Kogălniceanu“ și a fost coordonat de profesoara Marilena Vîlcu. Andreea - Georgiana a obținut prima mențiune la clasa a XII-a. Ea este elevă la  Colegiul Tehnic ”Valeriu D. Cotea” și a fost coordonată de profesoara Rodica Bogeanu. Andreea este pasioantă de chimie și participă la acest concurs din clasa a IX-a, remarcându-se de fiecare dată. ”Vă mulțumesc din suflet doamna profesoară Rodica Bogeanu pentru tot ce m-ați învățat! Nu aș fi ajuns aici dacă nu erați dumneavoastră!”, este mesajul postat pe pagina sa de socializare. Trebuie spus faptul că ”Petru Poni” este un concurs de chimie adresat elevilor de la liceele tehnologice. Etapa națională a concursului a avut loc la Constanța.
Tot la Chimie s-au mai remarcat alți trei elevi, de gimnaziu. Aceștia au participat la etapa națională a concursului ”Raluca Ripan”, care a avut loc la București. Astfel, elevii Maria - Daria Dima de la Școala ”Ion Basgan”, coordonată de profesoara Cristina Nedelcu, Ianis Bejenaru de la Colegiul Național ”Alexandru Ioan Cuza”, coordonat de profesoara Alina Maioreanu, și Ștefan - Ciprian Gherghel de la Colegiul Național ”Unirea”, coordonat de profesoara Lăcrămioara Paraschiv, au obținut mențiuni speciale.
Concursul este dedicat elevilor de la clasa a VII-a. ”Felicitări tuturor elevilor pentru rezultatele deosebite cu care s-au întors de la concursurile de chimie. Felicitări și colegilor profesori care i-au condus spre performanță dar și părinților care i-au susținut pe copii”, ne-a spus profesoara Andreea Vîrnă, inspector școlar de specialitate. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost