GALERIE FOTO : Despre autoprotecție prin tehnici Krav Maga cu singurul instructor Israeli Krav Internațional din România!
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Despre autoprotecție prin tehnici Krav Maga cu singurul instructor Israeli Krav Internațional din România!
GALERIE FOTO : Despre autoprotecție prin tehnici Krav Maga cu singurul instructor Israeli Krav Internațional din România!
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Krav Maga! Sună exotic. Și poate chiar este exotic! Cum tot exotic sună și calificările, din această perspectivă, ale lui Dan Rădulescu-Scutaru: ” Sunt instructor Israeli Krav Interanțional (IKI) singurul din România, am deschis și prima școală de IKI krav maga din țară. Instructorul șef  care m-a recunoscut și cu care am susținut examenul de instructor este Moshe Katz - 6 Dan K.M. Sunt recunoscut de IKI Israel. Am făcut și Commando Krav Maga cu Moni Aizic, cel ce a fost Instructorul șef al IDF Israel. Actualmente sunt și student al Universității Commando Krav Maga (CKM) U.S.A. dar și, de patru ani, membru cu drepturi depline al IKI Israel. O precizare importantă - fiind un sistem de lupta military, în krav maga nu exista antrenori.  Există doar rang de instructor și de instructor șef”.
Într-un stagiu intensiv – organizator, CS Nidan în parteneriat cu L' atelier Focșani - în zilele de 10 și 11 iunie, Dan Rădulescu Scutaru, vicepreședinte al clubului, singurul instructor Isralei Krav Internațional din România, va instrui pe tot cei ce doresc să asimileze tehnici de autoapărare krav maga. 
- Ce va fi acest stagiu?
- Un seminar pentru cei ce doresc să învețe autoapărare, în special persoane neantrenate, "civili" cum le spunem noi, pentru a face față unor situatii limită, atacuri sau amenințări surpriză. Timp de două zile, prima în sala noastră de antrenamente de la Punctul termic 29 din Focșani, a doua pe terasa partenerului nostru, participanții la seminar vor învăța tehnicile cele mai eficiente, care și-au arătat valoarea în timp. Se va pune accent pe timpul de reacție. Vor fi învățate integral tehnicile de bază. Vor fi repetate pentru a rămâne în memoria corpului, astfel ca mișcarea de apărare să se desfășoare instantaneu.
- Puteți detalia?
- Desigur! Pe parcursul celor 2 zile de stagiu cursanții vor învăța intens principii și tehnici de krav maga: limite de distanță, lovituri de bază, timpul de reacție, cum să blocheze și să contraatace simultan în 360° de protecție, eliberarea din apucări, țineri, strangulări, apărare la sol. Dacă veniți la seminar, puteți aduce cu dumneavoastră un partener pentru a va putea antrena împreună. Pot participa femei și bărbați, indiferent de vârstă și condiție fizică, dar și copii care au împlinit vârsta de 12 ani. Vor fi acordate diplome de participare. Va fi o investiție în protecția personală: 75 lei - pentru cei care au plătit între 1mai și 15 mai (sau 100 lei pentru 2 persoane), 100 lei pentru cei care plătesc între 15 mai și 25 mai (sau 150 lei pentru 2 persoane), 150 lei pentru cei care plătesc după 25 mai (sau 225 lei pentru 2 persoane). Se poate opta și pentru o singură zi de stagiu, fără obligativitatea din partea organizatorilor de acordare de diplome. Taxa aferentă unei singure zi de stagiu este de 50 lei de persoană. 250 lei - pentru cei ce plătesc in ziua seminarului.
Pentru cei ce doresc să asimileze tehnicile de autoapărare krav maga - Contact: Telefon: 0769636365 0745079670
Facebook: Scoala de Krav Maga
Site: www. kravmagafocsani.com
Email: daniel_vasile_radulescu@yahoo.com avplesadanut@gmail.com
Site-ul kravmagafocsani.com, în formule sintetice, ne spune ce este krav maga: ”un sistem modern și dinamic, care poate fi folosit de oricine indiferent de varstă, sex sau condiție fizică…; chintesența tehnicilor și tacticilor de autoapărare, de luptă corp la corp și de protecție pentru terțe persoane…; un aspect foarte important al antrenamentului este cel al pregătirii psihologice; krav maga are ca finalitate iesirea din starea de pericol, salvarea din fața unei agresiuni săvârșite cu violență, ca lovirea, jaful, tâlhăria, sechestrarea de persoană, violul etc.”.

 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • DOMNUL R?DULESCU ESTE UN EXEMPLU DE VIA?? PENTRU NOI, TO?I. SUCCES!

  DE DANA, postat pe 19-05-2017, la 08:35

 • In doua zile doar iti poti face o idee despre ceea ce este acest tip de autoaparare.Procedeele sunt adaptate pentru a fi folosite de catre civili. Cele militare contin lovituri interzise care ar putea scoate definitiv din lupta un potential agresor. Ce poti invata in doua zile? Pentru a ajunge la automatismul miscarilor iti trebuie timp si mult antrenament . Oricum, merita sa participi la cele doua zile de curs. Deschiderea unor asemenea scoli si la noi, ar fi o initiativa foarte buna.

  DE orion, postat pe 19-05-2017, la 10:05

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost