GALERIE FOTO: Daruri pentru mamele și copiii aflați în Centrul Maternal
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Daruri pentru mamele și copiii aflați în Centrul Maternal
GALERIE FOTO:  Daruri pentru mamele și copiii aflați în Centrul Maternal
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Mămicile și copiii lor, ocrotiți în Centrul Maternal din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea, au primit, de Moș Nicolae, vizita unor oaspeți care le-au adus o mulțime de daruri. Este vorba de reprezentanţii firmei Manusim Comex, respectiv Ion Manolache şi Simona Săftoiu, care au reuşit să aducă un zâmbet pe chipul mămicilor şi al copiilor aflaţi în cadrul centrului. De altfel, aceştia nu se află la prima vizită, ei fiind prieteni mai vechi ai centrului şi vizitând beneficiarii de aici atât cu prilejul Sărbătorilor Pascale cât şi cu diverse alte ocazii. Tot cu aceast prilej, a oferit daruri şi directorul Centrului de Transfuzii Sanguine din Vrancea, doctoriţa Mioara Hanţă, împreună cu Paula Tiugan şi Nicoleta Mirică. Darurile oferite au constat în hăinuţe, jucării, dulciuri şi produse alimetare. „Pentru copii, puterea exemplului și implicarea sunt foarte importante în formarea lor ca oameni. Și de data aceasta au avut un exemplu în oaspeţii lor, cărora doamna Mioara Nedelcu, şefa Centrului Maternal Focşani, le mulțumește pentru implicare și dăruire”, se precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
    Centrul maternal este un serviciu pentru prevenirea separării copilului de părinţii săi, organizat pe model familial, a cărui misiune este de a permite formarea, menţinerea şi întărirea legăturilor familiale, precum şi sprijinirea familiei pentru asumarea responsabilităţilor parentale.
Acesta oferă servicii de găzduire, servicii de asigurare a hranei, de menţinere a stării de sănătate, servicii de educaţie şi consiliere a beneficiarilor, servicii pentru dobândirea deprinderilor de viaţă independentă şi de integrare socială aflâdu-se într-o arie teritorială cu acces la serviciile oferite de către comunitate, iar organizarea şi dotarea spaţiului favorizează implicarea mamei în îngrijirea copilului său şi responsabilizarea ei pentru modul în care copilul său se dezvoltă.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost