GALERIE FOTO: Daruri pentru copiii de la Grădinița „Lizuca“ din Mărășești de la senatorul Cristian Dumitrescu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Daruri pentru copiii de la Grădinița „Lizuca“ din Mărășești de la senatorul Cristian Dumitrescu
GALERIE FOTO: Daruri pentru copiii de la Grădinița „Lizuca“ din Mărășești de la senatorul Cristian Dumitrescu
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Senatorul PSD de Vrancea, Cristian Dumitrescu, le-a oferit, ieri, copiilor de la Grădinița cu Program Normal „Lizuca“, din Mărășești, cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Micuții au primit dulciuri, fructe, sucuri, daruri specifice sărbătorilor de iarnă. Cei mici au răsplătit gestul senatorului vrâncean, interpretând câteva colinde, spre încântarea celor prezenți.
La finalul acțiunii, senatorul Cristian Dumitrescu a declarat că apropierea sărbătorilor de iarnă, Crăciunul și Anul Nou, reprezintă un moment de bucurie pentru toți, dar în special pentru copii, care așteaptă cu nerăbdare să primească daruri. „M-am îndreptat atât cât am putut, eu și familia mea, către copiii de la Grădinița Lizuca, din Mărășești, făcându-le această mică bucurie și sunt extrem de bucuros că am reușit să fac acest mic gest. Este un gest despre care eu cred că este foarte util, în măsura în care este făcut de cât mai mulți dintre noi, după posibilități. Este vorba de un gest de solidaritate pe care trebuie să învățăm să îl facem cu toții. De asemenea, gândul meu se îndreaptă spre viitor și de aceea m-am referit la copii. Urez tuturor cetățenilor județului Vrancea ca anul viitor să fie un an prosper, cu sănătate și multe bucurii, un an în care să sărbătorim Centenarul existenței Statului Român prin solidaritate, înțelepciune și vreau să amintesc o frază auzită de mine în Parlamentul României și care a fost rostită de Majestatea Sa, Regele Mihai I: «Nu văd România de astăzi ca pe o moştenire de la părinţii noştri, ci ca pe o ţară luată cu împrumut de la copiii noştri». Este fundamental să trăim în acest spirit de solidaritate și de respect față de trecut și responsabilitate față pentru viitor. La Mulți Ani!“, a precizat senatorul Cristian Dumitrescu.




 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
















Intamplari neadevarate






FLASH NEWS NATIONAL









12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost