GALERIE FOTO : Curs pentru dezvoltarea creativității la Biblioteca Județeană
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Curs pentru dezvoltarea creativității la Biblioteca Județeană
GALERIE FOTO :  Curs pentru dezvoltarea creativității la Biblioteca Județeană
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea a organizat un nou curs dedicat bibliotecarilor școlari și profesorilor documentariști din județul Vrancea, intitulat „Dezvoltarea creativității în activitățile cu adolescenții și copiii”. Cursul s-a desfășurat în perioada 19-21 aprilie 2017 la Centrul de Formare al Bibliotecii Județene Vrancea, fiind livrat de trainerul Bibliotecii, Margareta Tătăruș. Acest curs a fost  furnizat în baza acordului de parteneriat încheiat între Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinți” Focșani și Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu”, și, prin el, bibliotecarii sărbătoresc în avans Ziua Națională a Bibliotecarilor din România (23 aprilie) și Săptămâna Națională a Bibliotecilor (24-28 aprilie). „Pentru că bibliotecarii sunt cei care animă spațiile bibliotecilor de orice tip, fie că vorbim de biblioteci publice, şcolare, academice sau specializate, acest curs își propune să-i provoace pe aceștia să se dezvolte continuu și să învețe metode și tehnici noi de a (re)crea servicii noi sau de a le îmbunătăți pe cele existente”, se arată în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
La acest curs, cei 15 bibliotecari din școlile și liceele vrâncene au învățat tehnici și metode de explorare a poveștilor și universului înconjurător (oameni, fapte, natură etc.), pentru a stimula creativitatea copiilor și adolescenților. Au fost utilizate diverse instrumente (aparat foto, calculator, internet, hârtie, fotografii, culori, cărți de povești etc.) în vederea realizării unui carnet virtual și a unui portofoliu personal, în cuprinsul cărora au fost puse în valoare scrierea creativă, arta fotografică, punerea în scenă a creațiilor proprii și abilitățile de a lucra cu echipamente digitale și IT. „Vor fi trei zile pline de creativitate și vom descoperi împreună o pedagogie motivantă, centrată pe copil și pe adolescent, iar în urma cursului se vor putea dezvolta diverse activități creative în școala sau în liceul în care își desfășoară activitatea bibliotecarii participanți la curs. La mulţi ani tuturor bibliotecarilor români!”, se precizează în comunicatul de presă.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL


13
45
42
14
48
41

Extragerea noroc:  8937894

Harta Focsani
   

Social

GALERIE FOTO : 1O „concentrare de generozitate“ pentru micuța Anastasia și profesoara Giurgea de la CNU
Directorul Colegiului Național „Unirea” (CNU), profesorul Cornel Noană, i-a înmânat, ieri, Anastasiei Apostu, fetița de aproape cinci anișori, bolnavă de amiotrofie spinală gradul 2, suma strânsă în urma concertului caritabil susținut de trupa „TAXI”.

POZA ZILEI

Prieteni pentru totdeauna

SECVENTA ZILEI

Rută ocolitoare la accident

SONDAJ DE OPINIE

Social

Ce înseamnă primăvara pentru dumneavoastră?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost