GALERIE FOTO: Copiii de la Grădinița Budești, implicați în activitatea „Doamne, noi pe tine te rugăm”
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Copiii de la Grădinița Budești, implicați în activitatea „Doamne, noi pe tine te rugăm”
GALERIE FOTO:  Copiii de la Grădinița Budești, implicați în activitatea „Doamne, noi pe tine te rugăm”
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Preșcolarii de la Grădinița Budești au participat la o activitate ce a vizat formarea deprinderilor de conduită religioasă și educarea afectivității și a abilităților de comunicare. Activitatea a fost pusă în practică în cadrul proiectului de parteneriat „Doamne, noi pe tine te rugăm”, inițiat de Grădinița Budești și Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, reprezentată de preotul paroh Andrei Stănilă.
Preșcolarii îndrumați de educatoarele Cătălina Stan și Aura Prescornițoiu au avut prilejul ca de sărbătoarea Sfântului Nicolae să socializeze și să se apropie mai mult de biserică, ei fiind sensibilizați de primirea de care au avut parte. Ei au fost împărtășiți, iar Sfântul Nicolae le-a lăsat celor mici dulciuri, în Casa Domnului. „Educația religioasă este esențială, legătura dintre copil și Dumnezeu stabilindu-se încă de la naștere, fiind susținută permanent prin intermediul acestor tipuri de activități”, au transmis cele două cadre didactice.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost