GALERIE FOTO:Colegiul Economic își menține statutul de școală eco
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO:Colegiul Economic își menține statutul de școală eco
GALERIE FOTO:Colegiul Economic își menține statutul de școală eco
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” își menține statutul de școală eco prin simbolul „Steagul Verde”. Acest statut a fost menținut ca urmare a evaluării ce a avut loc miercuri la unitatea de învățământ. Astfel, o comisie mixtă de reevaluare a fost prezentă și a vizionat activitățile Eco desfășurate în perioada 2015 - 2017. „Ne bucurăm că suntem aici pentru reevaluarea activităților Eco în intervalul 2015 - 2017. Activitatea noastră este reevaluată de către Centrul Carpato Danubian de Geoecologie, reprezentat de doamna profesor dr. Cornelia Dincă, președinte, vicepreședintele Petru Dincă, din partea Agenției de Protecție a Mediului Vrancea Rodica Bonceag. Le mulțumesc elevilor care s-au implicat, comitetului eco pentru că a răspuns la apelul nostru, dar și colegilor profesori”, a spus Marilena Vîlcu, profesorul coordonator.
Așa cum au precizat organizatorii, Colegiul Economic este singura școală din Vrancea înscrisă în programul mondial Eco Școală. „Sufletul proiectului este doamna profesoara Vîlcu Marilena, alături de dumneaei voi, elevii, și noi, profesorii. Să nu uitați nici o clipă de aceste activități și mai departe voi să fiți ecologiști și mai departe voi să învățați pe alții ce înseamnă să protejezi mediul în care noi cu toții trăim. La mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în aceste activități”, a spus Gabriela Bocsok, directoarea colegiului.
La finalul prezentărilor, profesor dr. Cornelia Dincă a ținut să îi felicite pe economiștii ecologiști și le-a recomandat să continue aceste activități. „Eco școală înseamnă că omul se unește cu natura, o apără și toate cunoștințele din cartea școlii pe care o primește un om trebuie să le valorifice pentru binele lui, dar și cel al naturii. Așa cum spuneam, trebuie să ne gândim nu doar în mod egoist la noi, ci să fim responsabili cu mediul pe care dacă îl ocrotim o să avem și noi foloase. Vă felicit pentru toate acțiunile și cred că merită să le spuneți și celorlalți ce am discutat noi aici și ce prezentări ați avut. Vă dau și o temă: să discutați cu părinții voștri, pentru că sloganul acestui program este educația adulților prin copii și tineri”, a spus profesor dr. Cornelia Dincă.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL
17
32
39
48
43
41

Extragerea noroc:  8132114

Harta Focsani
   

Eveniment

VIDEO și GALERIE FOTO : Cinci morți, între care doi soți din Tulnici, și un rănit grav, în urma unui accident din Marea Britanie
Un Nissan Micra în care se aflau șase persoane s-a ciocnit miercuri dimineață, la ora locală 4.30, cu un tir, pe autostrada M6 din Marea Britanie, în regiunea Staffordshire, lângă Stoke-on-Trent.

POZA ZILEI

Vești importante

SECVENTA ZILEI

Rută ocolitoare la accident

SONDAJ DE OPINIE

Social

Ce înseamnă primăvara pentru dumneavoastră?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost