GALERIE FOTO: CNI a semnat, ieri, protocolul de preluare a bazinului olimpic de la Focşani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: CNI a semnat, ieri, protocolul de preluare a bazinului olimpic de la Focşani
GALERIE FOTO: CNI a semnat, ieri, protocolul de preluare a bazinului olimpic de la Focşani
Zilele următoare investiția va fi predată Consiliului Județean
Voteaza :

Articolul a primit 7 voturi

    Compania Națională de Investiții (CNI) a semnat, ieri, cu compania Erbașu Construcţii SA Bucureşti, protocolul de preluare a bazinului olimpic de la Focşani, construit în Cartierul Sud. Practic, în acest moment, bazinul de polo se află în proprietatea CNI și urmează ca în zilele următoare aceasta să predea investiția Consiliului Județean Vrancea. Lucrările la bazinul olimpic de la Focşani au fost finalizate încă de luna trecută, iar constructorul a efectuat recepția tehnică la finalizarea lucrărilor. Mai bine de o lună de zile, constructorul a executat probe cu echipamentele instalate, a încărcat cele două bazine cu apă și a trecut la încălzirea apei. Atât încărcarea cu apă cât și încălzirea s-au făcut gradual, pentru a elimina apariția unor presiuni suplimentare asupra bazinelor, sau pentru a elimina treptat diferențele mari de temperatură. De asemenea, s-au executat probe cu sistemul de recirculare a apei și cu sistemul de menținere a  parametrilor pe care trebuie să îi aibă apa din bazine, ambele sisteme complet automate.
    Practic, acest proiect include un bazin de competiţie cu o suprafaţă de 832 de metri pătraţi, cu o adâncime de 2,3 metri, un bazin de antrenament de 312 metri pătraţi, cu o adâncime variabilă între 1,2 şi 1,6 metri, o tribună cu 400 de locuri. Clădirea a fost concepută pe trei niveluri: nivelul 1 corespunde subsolului destinat spaţiilor tehnice, nivelul 2, sau parterul, este destinat holurilor de acces, vestiarelor, anexelor şi sălii bazinului, iar nivelul 3 este destinat gradenelor şi circulaţiei spectatorilor.
    Lucrările la acest important obiectiv de investiţii au demarat în decembrie 2015, iar valoarea lor este de aproape 35 de milioane de lei. Lucrările au fost executate de Asocierea SC Construcţii Erbaşu SA Bucureşti-SC Multinvest SRL Tîrgu Mureş. Bazinul olimpic de înot este construit în Cartierul Sud în zona în care a funcţionat ştrandul din municipiul Focşani. Demersurile pentru ca acest proiect să devină realitate au fost făcute de preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan. Cristian Erbaşu, preşedintele grupului de firme Erbaşu, a declarat că este un proiect foarte frumos, omologat de Federaţia Internaţională de Polo, şi va fi al treilea bazin de acest gen realizat în România, după cel de la Complexul Steaua şi cel de la Miercurea Ciuc.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost