GALERIE FOTO:Carrefour Focșani vine în sprijinul lui Ciprian!

0
2588


Dramatica poveste a lui Ciprian Plopu, tânărul focșănean care la doar 26 de ani a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer, ce a fost relatată pe larg în cotidianul nostru, a ajuns la inima cititorilor care au început să se mobilizeze. Începând de ieri, în Carrefour au fost amenajate urne și au fost puse afișe cu fotografia lui Ciprian, pe care ați putut-o vedea și în „Monitorul de Vrancea”. Sub același slogan cu al cotidianului nostru, „Ciprian Plopu are nevoie de fiecare dintre noi! Orice LEU sau EURO contează!„, conducerea supermarketului dorește să sensibilizeze clienții care, prin donațiile lor, pot contribui esențial la salvarea vieții tânărului focșănean. 
 Așadar, dacă vă vine greu să mergeți să depuneți bani la bancă pentru acest băiat, puteți să faceți acest gest salvator pentru el intrând la Carrefour și lăsând orice sumă doriți, în urnele special amenajate. „Astăzi (ieri-n.r.) aproape de prânz am amplasat urna pentru donațiile clienților, pentru Ciprian. Tot astăzi (ieri-n.r.) am postat și pe pagina locală de Facebook cazul lui, Carrefour.Focsani, https://www.facebook.com/carrefour.focsani?ref=hl Reacțiile oamenilor sunt dintre cele mai bune, deja sunt care au dăruit câte un bănuț! Sper să reușim și de data aceasta să facem echipă buna pentru binele lui Ciprian! Niciunul dintre noi nu se gândește cum e să fi în pielea lui acum, sau nu realizăm…. Toți plecăm de la premisa „nu mi se poate întâmpla chiar mie”!”, a transmis Corina Ionașcu, asistent direcțiune în cadrul Carrefour Focșani. 
 Despre nenorocirea care l-a lovit brusc pe Ciprian Plopu, pentru care cotidianul nostru derulează o campanie de presă, puteți reciti accesând http://www.monitorulvn.ro/articole/un-tanar-de-26-de-ani-are-nevoie-de-solidaritatea-vr-ncenilor_2_165721.html
 El a aflat cu certitudine că are cancer acum o săptămână, în urma investigațiilor făcute la Clinica Anadolu din Istanbul, după trei luni de analize, investigații, operație, plus biopsia aferentă, toate făcute degeaba la spitale din România! Trei luni pierdute într-o luptă în care fiecare secundă contează, trei luni în care medicii români doar „presupuneau” că are cancer, nesiguranță din pricina căreia a pierdut timp prețios. De abia acum o săptămână, după ce și-a făcut din nou toate analizele la Clinica Anadolu din Istanbul, Ciprian a aflat de ce suferă: rabdomiosarcom alveolar. Un cancer extrem de rar de care suferă, la nivel mondial, doar 350 de oameni, după cum i-au explicat medicii din Turcia. 
 Săptămâna viitoare, Ciprian a fost programat pentru o nouă intervenție chirurgicală la Clinica Anadolu, pentru că tumora, excizată prima dată într-un spital din București, a recidivat. Viața tânărului poate fi salvată, însă acest lucru costă…20 de mii de euro. Cine dorește să-l ajute îi poate dona orice sumă de bani fie în urnele din supermarketul Carrefour, fie în conturile deschise pe numele lui la Banca ING, sucursala București, astfel: în lei RO 57 INGB 0000 9999 0241 0820; în euro RO 23 INGB 0000 9999 04295 075. Ciprian poate fi contactat direct la numărul de telefon 0754.054764.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here