GALERIE FOTO: Campanie de informare pentru prevenirea incendiilor, derulată de ISU Vrancea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Campanie de informare pentru prevenirea incendiilor, derulată de ISU Vrancea
GALERIE FOTO: Campanie de informare pentru prevenirea incendiilor, derulată de ISU Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă menține în lista obiectivelor fundamentale creșterea nivelului de securitate al cetățenilor, atât prin acțiunile de intervenție derulate pentru salvarea vieții și a bunurilor materiale, cât și cele destinate prevenirii diverselor tipuri de risc.
Conform statisticilor, în România, la fiecare două zile o persoană îşi pierde viaţa în incendii. Numărul victimelor ar putea fi diminuat semnificativ dacă ar exista o minimă prevenţie, iar în acest sens Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în parteneriat cu E.ON România şi Delgaz Grid a reluat campaniile de sensibilizare a opiniei publice pentru montarea în locuințe a detectoarelor de incendiu şi de gaze.
Campaniile naționale „FOC - Flăcările Omoară Copii”, „RISC - Renunță Improvizațiile Sunt Catastrofale” și „RISC - Mai bine previi decât să nu fii” au  scopul realizării unei culturi de prevenire a incendiilor şi de conştientizare a riscurilor la care oamenii se expun când ignoră respectarea regulilor de siguranţă.
Utilizarea corectă a instalaţiilor de gaze naturale şi a echipamentelor electrice reprezintă o condiţie esenţială pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite care pot avea implicaţii majore asupra consumatorilor de energie şi familiilor acestora.
În vederea promovării campaniilor naţionale de informare preventivă din domeniul situaţiilor de urgenţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea a încheiat un protocol de colaborare cu S.C. Transport Public S.A.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost