GALERIE FOTO: Atletism, copii 1, 2 și 3 – CSS Focșani, secția Adjud, două locuri I la etapa de campionat național, zona Bacău
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Atletism, copii 1, 2 și 3 – CSS Focșani, secția Adjud, două locuri I la etapa de campionat național, zona Bacău
GALERIE FOTO:  Atletism, copii 1, 2 și 3 – CSS Focșani, secția Adjud, două locuri I la etapa de campionat național, zona Bacău
Adjudenii s-au mai clasat de trei ori pe locul al doilea și de două ori pe locul al treilea
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Delegația sportivilor de la secția Adjud a CSS Focșani s-a întors cu o colecție de rezultate foarte bune de la etapa de zonă, de la Bacău, a Campionatului Național al Copiilor 1, 2 și 3.
Sportivii pregătiți de profesorul Sorin Crăciun au câștigat probele de greutate, copii 1, prin Alexandru Albu, cu un rezultat de 13,89 metri și greutate copile 3, prin Carina Paruba, cu o aruncare de 8,62 metri.
Pe locul al doilea au încheiat concursul Alexandru Albu, la 200 metri,copii 1, cu 29,04 secunde, copila 3 Daria Golban, la aruncarea greutății, cu 6,34 metri și Samuel Ludovic Cociaș, la greutate copii 3, cu 6,64 metri.
Pe locul al treilea s-a clasat Alexandru Albu, la 60 metri, cu 8,11 secunde, și Răzvan Grama, la greutate copii 3, cu 5,69 metri.
A patra poziție a fost ocupată de copilul 1 Andrei Simion, la greutate, cu 9,44 metri, Denis Boriceanu Cesovan, copil 3, la greutate. Pe locul al șaselea a încheiat concursul copilul 1 Alexandru Florea, la greutate, iar pe al șaptelea, Samuel Ludovic Cociaș, copil 3, la 50 metri și 200 metri. Răzvan Grama, copil 1, s-a clasat pe locul 10 la 50 metri, rezultate bune obținând și Daria Golban, copilă 3, la 50 metri și 200 metri, Răzvan Grama, copil 3, la 200 metri și Elena Dragomir, la 60 metri și 200 metri.   
Sportivii și sportivele profesoarei Camelia Petrea au obținut două locuri 5, prin Paula Munteanu, la greutate copii 1, cu 9,54 metri, și ștafeta de 4x100 metri  copile 2, în alcătuirea Miruna Lungu, Ana-Maria Grecu, Miruna Andronic și Beatris Munteanu. Pe locul al șaptelea s-au clasat copila 1 Denisa Iftime, la greutate și ștafeta de 4x400 metri copile 1, în formula Andreea Balercă, Roxana Petcu, Denisa Iftime și Paula Munteanu. Roxana Petcu a terminat concursul de aruncarea greutății copile 1 pe locul 9.
La prima lor alergare de garduri la 50 metri băieți și fete în sală atleții pregătiți de antrenoarea Camelia Petrea au avut clasările: Miruna Lungu, copila 2, locul 6; Beatrice Munteanu, locul 9 la copii 2; Sebastian Crimu, locul 9 la copii 2.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost