GALERIE FOTO: Actorul Ion Dichiseanu a lansat două cărți în orașul natal Adjud
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Actorul Ion Dichiseanu a lansat două cărți în orașul natal Adjud
GALERIE FOTO: Actorul Ion Dichiseanu a lansat două cărți în orașul natal Adjud
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Actorul Ion Dichiseanu şi-a lansat, luni, în orașul natal Adjud, volumele „Am fost rivalul regelui. Povestea mea de iubire cu Sara Montiel“ şi „Adevărul, mai frumos decât legenda“, ambele apărute la Editura Polirom. Evenimentul a avut loc în sala de festivități a Colegiului Național „Emil Botta“, iar printre invitații prezenți la eveniment s-au aflat primarul municipiului Adjud, Constantin Armencea și viceprimarul Claudiu Cristea. Actorul Ion Dichiseanu, care este și cetățean de onoare al municipiului Adjud, a fost însoţit de fiica sa, Ioana, nepoata Anastasia, ginerele Adrian Artene, părinţii lui Adrian Artene, dar şi Simona Florescu, care la finalul activităţii a încântat participanţii la manifestare cu două melodii.
    Cărțile maestrului Ion Dichiseanu au fost prezentate de poetul Paul Spirescu, iar despre cariera  maestrului Ion Dichiseanu a vorbit actorul Sorin Francu, directorul Teatrului ,,Gheorghe Pastia”, Focșani. Maestrul Ion Dichiseanu a spus că a venit la Adjud să-şi prezinte cele două carţi, dar și să se întâlnească cu concetăţenii săi.
După lansare a avut loc o sesiune de autografe, toți cei prezenți primind autografe de la maestrul Ion Dichiseanu.
    Ion Dichiseanu le-a povestit celor prezenţi despre începuturile sale modeste şi despre momentul în care a realizat că actoria era drumul pe care voia să-l urmeze. Acesta a rememorat un episod drag din lunile în care l-a avut drept profesor pe maestrul Radu Beligan. Marele actor ar fi observat înclinaţia tânărului student către un viitor pe scenă, dar şi plăcerea de a interpreta roluri mai grele şi l-a îndrumat în acest sens. Jurnalistul şi realizatorul TV, adjudeanul Adrian Artene, a prelansat  volumul de poezii de dragoste ,,Iubirile pentru care a plâns şi Dumnezeu” (audiobook), recitate în premieră, într-un mod original de maestrul Ion Dichiseanu.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost