GALERIE FOTO: Lituanianul Laurynas Grigelis a câştigat „Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea – municipiul Focşani”

0
996


Turneul internațional de tenis de câmp „Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea – municipiul Focșani”, competiție oferită vrâncenilor de Consiliul Județean și Muncipiul Focșani prin Consiliul Local și Primăria Municipiului a avut programată, pentru sâmbătă, începând cu ora 11,30, finala de simplu, dintre lituanianul Laurynas Grigelis și argentinianul Mariano Kestelboim. După un prim set câștigat de Grigelis, cu 6-4 și 2-1 la game-uri, pentru Kestelboim, în setul al doilea, jocul a fost întrerupt din cauza ploii.
Pentru că a plouat, în continuare, în reprize, iar reluarea meciului a fost imposibilă, organizatorii au decis amânarea continuării finalei pentru ieri. Lituanianul Laurynas Grigelis a câștigat și al doilea set, cu 6-3 și a reușit să câștige turneul la simplu. La festivitatea de premiere a fost prezent și George Cosac, președintele Federației Române de Tenis de câmp, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel Mare și primarul municipiului Focșani, Decebal Bachinschi.

  Claudio Fortuna/Laurynas Grigelis, cei mai buni la dublu

Perechea italiano-lituaniană Claudio Fortuna/Laurynas Grigelis, cap de serie numărul patru, a câștigat proba de dublu din cadrul turneului futures de tenis de la Focșani, Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari, după ce a dispus în finală de cuplul Maxim Dubarenco (Belarus)/Vladislav Manafov (Ucraina), cu 6-2, 6-1.
Laurynas Grigelis, cap de serie numărul patru la simplu, l-a învins pe sârbul Miljan Zekic, al doilea favorit, în semifinale, cu 7-5, 6-1, în timp ce Kestelboim a profitat de abandonul lui Vasile Antonescu după doar un „game” (luat de sud-american).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here