GALERIE FOTO : ”Cupa Adi Olteanu” pentru old-boys – urmează un meci cât o finală!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : ”Cupa Adi Olteanu” pentru old-boys – urmează un meci cât o finală!
GALERIE FOTO :  ”Cupa Adi Olteanu” pentru old-boys – urmează un meci cât o finală!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

”Cupa Adi Olteanu” la minifotbal pentru old-boys și-a consumat, duminică, penultima etapă. În urma rezultatelor din play-out, respectiv, play-off, au apărut două certitudini! Ultima clasate va fi Vrancea Media, întrecută în play-out de Soveja iar câștigătoarea competiției va de decisă de întâlnirea dintre Prietenii Adi și Poliția, învingătoare duminică în play-off în fața Finanțelor. Sistemul de joc fiecare cu fiecare a făcut ca învingătoarea din ”Cupa Adi Olteanu” să fie stabilită după meciul în care în ultima etapă se vor întâlni primele două clasate din play-off. Poliția este pe primul loc, golaveraj 6-1, iar Prietenii Adi, pe locul 2, golaveraj 6-2. Poliției îi este suficient un egal pentru a-și adjudeca trofeul primei ediții a competiției!
Cum a fost duminică:
Soveja – Vrancea Media 6-2 (3-2)
Evoluția scorului: 1-0, Marius Dudu; 1-1, Iulian Bari; 1-2, Iulian Bari; 2-2, Gicu Gheț; 3-2, Gicu Gheț; 4-2, Lucian Zamfir; 5-2, Liviu Țuțui; 6-2, Lucian Zamfir.
Soveja, echipă în adevăratul sens al cuvântului, omogenă, muncitoare și determinată, cu jucători care știu cum e cu minifotbalul, a câștigat fără mari probleme și va afla după meciul din ultima etapă care îi va fi locul final!
Poliția – Finanțe 6-1 (4-0)
Evoluția scorului: 1-0, Ștefan Ciolpan; 2-0, Ștefan Ciolpan; 3-0, Ștefan Ciolpan; 4-0, Ștefan Ciolpan: 4-1, Bogdan Tuchiluș; 5-1, Daniel Fătu; 6-1, Tudorel Ivan.
În zi de grație, Poliția a câștigat la pas întâlnirea cu Finanțele și s-a instalat pe primul loc al clasamentului! Ștefan Ciolpan a înscris din care poziție a vrut, finalizând combinații de neorprit la care au participat colegii săi, în poartă Aurelian Ionel a fost ca de obicei aproape imbatabil. Poarta Finanțelor a fost apărată de de experimentatul și valorosul portar de fotbal Ionuț Irimia care va fi descoperit că la minifotbal e mau greu decât la iarbă! Dar a făcut ce a putut! Adică multe, dar nu a fost suficient pentru ca echipa lui să câștige! 


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost