GALERIE FOTO : Concurs pentru „Prietenii pompierilor“

0
992


Elevi din mai multe localități ale județului au participat, vineri, la concursul „Prietenii pompierilor”, faza județeană. Evenimentul s-a desfășurat pe Stadionul Tineretului din municipiul Focșani. 
Potrivit reprezentanților ISU Vrancea, concursul a fost structurat pe mai multe categorii, respectiv 400 metri obstacole, pentru băieți și fete, și pista de îndemânare peste obstacole, pentru băieți. La prima categorie, respectiv ștafeta de 400 metri cu obstacole, locul I a fost câștigat de băieții  Școlii Gimnaziale „Ioan Cîmpineanu” din Cîmpineanca, urmați de colegii lor de la Școala Gimnazială „Al. Vlahuță” Gugești, iar pe locul III s-au clasat fetele de la Liceul Tehnologic „G.G. Longinescu” din Focșani. La categoria „pista de îndemânare peste obstacole”, câștigători au fost doar băieți, pe locul I clasându-se cei de la Școala Gimnazială „Ioan Cîmpineanu” din Cîmpineanca, urmați de cei de la Școala Gimnazială „Al. Vlahuță” Gugești și de cei de la Școala Generală „Ștefan cel Mare” Focșani, care s-au clasat pe locul III.
În clasamentul general, fete, pe locul I s-a clasat Școala Gimnazială „Emil Atanasiu” Garoafa, pe locul II Școala Gimnazială „Ioan Cîmpineanu” Cîmpineanca, iar pe locul III Școala Generală „Ștefan cel Mare” Focșani. În ceea ce privește clasamentul general băieți, locul I a fost câștigat de Școala Gimnazială „Ioan Cîmpineanu” Cîmpineanca, pe locul II s-a clasat Școala Gimnazială „Al. Vlahuță” Gugești, iar locul III i-a revenit Școlii Generale „Ștefan cel Mare” Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here