GALERIE FOTO: Cadre didactice din Adjud şi Odobești, în vizită la Parlament
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Cadre didactice din Adjud şi Odobești, în vizită la Parlament
Voteaza :

Articolul a primit 8 voturi

   Mai multe cadre didactice din Odobeşti şi Adjud au vizitat Parlamentul României ieri, la invitaţia vicepreşedintelui Senatului României, Cristian Dumitrescu, și a deputatului PSD de Vrancea Victor Roman. Cei peste 80 de învățători și profesori au fost întâmpinați de senatorul Cristian Dumitrescu în dreptul scării monumentale de marmură, unde au făcut câteva fotografii de grup. Apoi, cadrele didactice au vizitat sala „Avram Iancu“, sala de ședințe a Birourilor Permanente Reunite ale celor două Camere ale Parlamentului, unde senatorul vrâncean le-a prezentat pe larg rolul, structura și modul de organizare al Senatului României, activitatea legislativă, precum și istoricul Senatului, care va aniversa anul viitor 150 de ani de la înființare. 
   Senatorul Cristian Dumitrescu a rememorat perioada în care a fost membru al Parlamentului European, prilej cu care numeroase grupuri din Vrancea au efectuat vizite de informare și documentare la la Bruxelles ori Strasbourg, invitația sa. „În Parlamentul European este o întreagă cutumă, susținută de o resursă financiară substanțială, privind vizitele de informare organizate la inițiativa parlamentarilor pentru cetățeni“, a precizat senatorul PSD de Vrancea.
   Pe parcursul întrevederii, cadrele didactice au schimbat păreri cu senatorul Dumitrescu privind Legea educației naționale.  


 

 

4 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Sper ca au invatatorii au vazut unde se doarme bine,in ce conditii si de ce ei nu au salarii mai mari.

  DE revoltatul, postat pe 19-11-2013, la 06:58

 • Le-au dat cumva si o masa calda,ca si asa profesorii sunt muritori de foame....mie daca mi se facea o asemenea invitatie, o refuzam in mod categoric sau cel mult luam pietre sa le dau in cap animalelor care ne subjuga....e o sfidare sa ti se arate luxul in care traiesc si lucreaza mai marii trantori ai Romaniei in timp ce unele scoli nu au nici minime conditii de functionare....vezi scoala nr 1 din Adjud,care arata ca dupa bombardament,degradindu-se si ce mai era din ea....am fost eleva acolo si stiu cum arata.....cat despre profesorii care au acceptat aceasta vizita nu pot decat sa le spun ca sunt duplicitari, sunt dintre aceia care nu se dau in laturi in a primi cadouri scumpe si a-si face treba de mantuiala.....profesori,carora trebuie sa le cari bine ca sa se ocupe si sa-ti ridice copilul in slavi....eu ai numesc asa zisii comunisti.....ei se identifica foarte bine cu personajul cheie al acestei excursii Victor R.....si adora sa se linnguseasca si sa se gudure pentru o farama de atentie, in nici un caz ei nu vor lupta pentru mrele idealuri ale educatiei si a bunului mers al tarii....oameni de joasa speta!

  DE je, postat pe 19-11-2013, la 15:05

 • Pe langa cele scrise de comentatorul “je” (adevarate dar triste…), poate Sf. Nectarie de la M-rea Radu Voda face o minune cu colegele de la Adjud si le ajuta sa poata sa tina si ele o activitate in scoala, oferind celor tineri (mai ales) ceva din vast aloe experienta! Ca de cel putin 8 ani nu mai sunt in stare sa arate nimic la nimeni!

  DE ilie, postat pe 19-11-2013, la 15:55

 • sa ii fie rusine acestui je care nu are habar ce e in sistemul de invatamant si nu cred ca aceste cadre didactice sunt muritoare de foame si isi fac treaba de mantuiala stand la catedra sa primeasca cadouri scumpe asa cum ai afirmat,nu cred ca a venit nici un profesor sa iti ceara de mancare ,dar ce sa zicem cand unii nu au interes pentru valorile tarii sale sau nu au avut sansa sa vada acest loc,dau cu bata in balta si jignesc oamneii care i-au pus creionul in mana......rusine ......si mai invata putin gramatica....'ii numesc'se scrie cu "i" nu cu ''a''

  DE simona, postat pe 19-11-2013, la 20:06

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost