GALERIE FOTO: Accident CUMPLIT. Un bărbat a MURIT după ce a intrat cu mașina sub un camion

5
7746


Un bărbat din comuna Paltin a murit în chinuri groaznice, după ce a intrat cu mașina sub un camion încărcat cu deșeuri din lemn. Autoturismul s-a făcut praf, iar șoferul, Toader N., a murit pe loc. Nenorocirea s-a petrecut ieri dimineață, pe raza satului Prahuda, comuna Paltin, iar până acum nu se știe care a fost cauza exactă a accidentului.
    Din spusele șoferului autocamionului, Laurențiu S., el urca o pantă în momentul în care a văzut Opelul Vectra venind din sens opus, dar pe banda sa. Omul le-a spus polițiștilor că a încercat să evite impactul, trăgând dreapta de volan, moment în care șoferul Opelului, care probabil și-a dat seama că se va ciocni cu mastodontul, a tras stânga de volan. S-au ciocnit frontal, autoturismul intrând sub autocamion. Ulterior, Opelul a fost proiectat într-un șanț de pe marginea drumului.
    Mașina mică s-a transformat într-un morman de fiare, iar șoferul a murit pe loc. Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal în acest caz, urmând să stabilească ce s-a întâmplat de fapt, în acest moment ei neștiind din ce motiv șoferul Opelului a ajuns cu mașina pe contrasens. „A fost întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate cauza producerii accidentului. Șoferul camionului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, a precizat inspector principal Aurel Cristian, de la Serviciul Rutier.
    Accidentul s-a produs ieri, în jurul orei 7.00, după cum se arată într-o informare a IPJ Vrancea. „La data de 27 mai a.c., ora 07.05, pe DJ 205, în comuna Paltin, la km 13+500m, S. Laurențiu Ștefan, de 35 ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autocamion, a pătruns pe contrasens și a tamponat frontal cu un autoturism. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au transmis polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here