Fotbalul, lângă jucătoarea Georgiana Onea! Sâmbătă, de la ora 19.00, eveniment sportiv de excepție cu scop caritabil în Sala Polivalentă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fotbalul, lângă jucătoarea Georgiana Onea! Sâmbătă, de la ora 19.00, eveniment sportiv de excepție cu scop caritabil în Sala Polivalentă
Fotbalul, lângă jucătoarea Georgiana Onea! Sâmbătă, de la ora 19.00, eveniment sportiv de excepție cu scop caritabil în Sala Polivalentă
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Lumea sportului vrâncean se mobilizează pentru susținerea financiară a tinerei jucătoare de fotbal Georgiana Onea, din Păunești, legitimată la formația de fotbal feminin din Onești. În urmă cu puțin timp, cu ocazia meciului din Cupa României dintre Măgura Bacău și FC Onești, adjudenii au organizat o acțiune, cu mare impact, pe stadionul municipal. Sâmbătă, 9 decembrie, începând cu ora 19,00, în Sala Polivalentă din Focșani, în organizarea AJF Vrancea, DJST Vrancea, împreună cu Altdorf Tehnik și Green Garden Odobești va avea loc evenimentul sportiv cu scop caritabil ”O campioană are nevoie de sprijinul nostru”. Campioana fiind Georgiana Onea, fostă componentă a reprezentativei Vrancei, care a câștigat în 2014 competiția națională Fotbal și feminitate și care a fost diagnosticată cu Sarcomul Ewing, o tumoră osoasă cu mare potențial neoplazic. Altfel spus, cancer osos!
Pentru tratamentul cel mai bun, care să-i dea șanse de vindecare, Georgiana are nevoie să meargă la o clinică din străinătate. Și de o sumă de bani pe care nu o poate acoperi familia ei! Iar orice susținere financiară constituie un mare ajutor pentru tânăra fotbalistă de la Păunești. 
La evenimentul fotbalistic de sâmbătă vor participa foste glorii ale formațiilor bucureștene Steaua și Dinamo ca și ale Unirii Focșani, care vor evolua pe parchetul Sălii Polivalente în fața unor tribune care ar putea fi pline dacă se are în vedere scopul caritabil al evenimentului, ca și promisiunea de mare spectacol pe care o reprezintă prezența pe teren, ca jucători, a unor fotbaliști care au făcut istorie pentru fotbalul românesc!       
Spectatorii vor avea acces în sală pe baza invitațiilor, care vor putea fi primite de la partenerii evenimentului - cluburi sportive, mass-media - începând de astăzi până la 9 decembrie.
Organizatorii evenimentului au comunicat pe site-ul AJF Vrancea că ”agenții economici sau persoanele fizice care doresc să facă donații o pot face direct în contul deschis pe numele mamei Georgianei - Onea Mariana Lăcrămioara la Banca Transilvania RO69BTRLRONCRT0424008501 - sau în contul cluburilor de copii afiliate care s-au alăturat acestei acțiuni, între care Juventus, Galactic, Prosport sau CSM Focșani, precum și direct la AJF Vrancea!”.
Până în prezent au fost colectați, așa cum mi-a spus președintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, circa 15.000 de lei. Sunt, deci, premise ca mobilizarea mediului sportiv, ca și susținerea oferită de unii oameni de afaceri, să asigure suma cu care tânăra fotbalistă Georgiana Onea să meargă acolo unde poate să-și refacă sănătatea!  

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost