Fotbaliștii de la CSM Focșani 2007 l-au felicitat pe primarul Cristi Valentin Misăilă!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fotbaliștii de la CSM Focșani 2007 l-au felicitat pe primarul Cristi Valentin Misăilă!
Fotbaliștii de la CSM Focșani 2007 l-au felicitat pe primarul Cristi Valentin Misăilă!
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Echipa de fotbal a CSM Focșani, prin reprezentanții săi, l-a felicitat pe primarul Municipiului, Cristi Valentin Misăilă, cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere.
Președintele secției de fotbal, Gheorghe Căldare, directorul sportiv, Gabriel Pădineanu, antrenorii Vasile Burgă și Arian Toma și vârful de atac, Mădălin Predoiu, i-au oferit edilului municipiului o minge cu semnăturile tuturor fotbaliștilor, ale conducerii echipei și secției, ca și a directorului clubului, Viorel Ciubotaru, și un tricou personalizat, purtând numărul 10. Număr de conducător de joc pentru primarul care a fost inițiatorul reînființării echipei de fotbal la Focșani și a făcut ceea ce era necesar ca inițiativa să capete concretețe.Echipa de fotbal i-a transmis primarului Cristi Vlentin Misăilă urări de sănătate și împliniri în dificila misiune pe care o are în conducerea comunității focșănene și i-a mulțumit pentru susținerea acordată fotbalului și sportului, în general!
Primarul a promis că va returna mingea și cu semnătură proprie, când echipa va promova în Liga a II-a. Până atunci, a urat fotbaliștilor să aibă rezultatele pe care și le doresc și care să să aducă astfel, satisfacții numeroșilor susținători!
 

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost