Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii vor juca două amicale în patru zile!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii vor juca două amicale în patru zile!
Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii vor juca două amicale în patru zile!
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

    Formația de fotbal seniori a CSM Focșani 2007 a revenit din cantonament duminică după amiază după ce dimineața, de la ora 11,00, jucase la Onești amicalul cu Viitorul Curița ce a urmat celui pe care focșănenii îl avuseseră cu o zi mai devreme cu KS Tîrgu Secuiesc. Fotbaliștii antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma au reluat antrenamentele pe Milcovul marți, iar astăzi vor juca încă o partidă de pregătire: de la ora 15,00, la Buzău cu Metalul. Sâmbătă, 17 februarie, echipa Focșaniului va întâlni, de la ora 11,00, tot în deplasare, pe CSM Rîmnicu Sărat, o foarte bună parteneră de meciuri de pregătire.
    Vor urma alte patru amicale, așa cum au procedat și în vara, dar și în iarna trecute, antrenorii Focșaniului oferindu-le fotbaliștilor suficient de multe jocuri pentru ca, la începerea returului, să fie într-o formă cu care să facă față programului de partide grele, cu formații candidate la promovare! În primele etape ale primăverii lui 2018 , CSM Focșani va întâlni pe Aerostar Bacău, în deplasare, cu AFC Hărman, acasă și din nou în deplasare, la Oțelul Galați.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost