Fotbal județean – Euromania, prima finalistă a Cupei României!
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Fotbal județean – Euromania, prima finalistă a Cupei României!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Miercuri seara, pe Milcovul, formația din Dumbrăveni a promovat în finala Cupei României, etapa județeană, după 120 de minute jucate în compania Voinței Cîrligele. Pentru că la ora jocului de pe Milcovul am fost la meciul de handbal de Ligă Națională din Polivalentă, pentru a-mi face părere cât mai aproape de adevăr despre prima semifinală a Cupei am discutat cu câțiva spectatori ai păartidei, implicați în fenomenul fotbalistic vrâncean. Ce am aflat!
Euromania, cu prima garnitură în teren, a avut o posesie superioară, a trimis de trei ori mingea în bare - de două ori din lovitură liberă, o dată din acțiune. Voința a rezistat presiunii adversarilor, chiar în condițiile în care a terminat primele 90 de minute cu doi jucători eliminați, adică în 9 oameni. Până la finalul prelungirilor, cârligenii au rămas în opt jucători, după încă o eliminare.
În minutul 118 Dănuț Lechea a marcat pentru 1-0, dar au existat suspiciuni de ofsaid la gol. Tușierul a indicat gol valabil, iar centralul Alexandru Mălinaș a validat! Victorie și calificare pentru Euromania Dumbrăveni!
A doua finalistă a fost decisă aseară, după jocul dintre CSM Focșani 2007 și Tractorul Nănești, care era în curs la ora închiderii ediției Monitorului de Vrancea. 
         


 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Domnule de ce nu scrie?i despre f?tul ca cei de la Dumbraveni au fost in teren 15 cu arbitri niste ho?i

  DE Valy, postat pe 19-05-2017, la 12:28

 • Malinas un hot , numai gafe de la maeci la meci , Gurguiatu ne-a injurat si a spus spurcaciuni tot meciul , Banica un magar ca le spunea sa intre la omor la noi . ajfeul ce pazeste ca are probe ca a filmat meciul. Fotbal kaka in judetul asta !

  DE cucu, postat pe 19-05-2017, la 14:28

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL38
49
10
1
46
22

Extragerea noroc:  7741593

Harta Focsani
   

Actualitatea

Elev al Liceului Pedagogic, bătut în incinta unității; părinții vor să o reclame pe directoare la Consiliul pentru Combaterea Discriminării
Un elev de clasa a IX-a, de la Liceul Pedagogic Spiru Haret din Focșani, a fost bătut în incinta unității de învățământ, în cursul zilei de marți, 12 decembrie, incidentul având loc într-o pauză.

POZA ZILEI

Iarna a venit în zona de munte a Vrancei

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost