Focșaniul se pregătește pentru sărbătorile de iarnă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Focșaniul se pregătește pentru sărbătorile de iarnă
Focșaniul se pregătește pentru sărbătorile de iarnă
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Muncitorii de la Primărie amenajează în această perioadă luminițele de Crăciun pentru a pregăti Focșaniul de sărbătorile de iarnă. Amplasate pe stâlpii de iluminat, pe brazii din Piața Unirii, instalațiile sunt cele care au fost folosite și în anii trecuți, iar acum au fost reparate pentru a oferi o atmosferă specifică acestei perioade din an. Organizarea Sărbătorilor de Iarnă în Focșani a fost estimată la 625 mii lei, banii urmând să fie cheltuiţi pentru cadourile oferite copiilor de Moş Nicolae, amenajarea Orăşelului copiilor dar şi pentru produsele alimentare oferite persoanelor aflate în dificultate. Primăria va oferi 3550 pachete cu dulciuri pentru copiii din grădinițe, creșe, leagăne și fundații iar la deschiderea Orășelului copiilor vor fi oferite încă 400 pachete cu dulciuri. Vor mai fi pregătite 400 pachete cu dulciuri pentru colindătorii care vor veni la administrația locală. De asemenea, ca în fiecare an, vor fi oferite pachete cu produse alimentare pentru familiile nevoiașe. Pachetele vor fi pregătite în baza listelor de la Direcția de Asistență Socială și Medicină Școlară. Autoritățile au estimat că 400 de familii care vor primi pachete alimentare de câte 50 lei. Cei mai mulți bani, 520 mii lei sunt alocați pentru amenajarea Orășelului Copiilor, a patinoarului și a Târgului de Crăciun. O noutate pregătită de municipalitate este achiziția unui număr de 6 care tip vienez tip fast food. Acest model specific pentru târgurile de Crăciun are toate dotările necesare pentru pregătirea alimentelor. Producătorii acestor utilaje arată că pe lista dotărilor standard se află blaturi cu melamină alimentară, chiuvetă inox cu bazine de apă curată și reziduală, pompă electrică pentru alimentarea cu apă, sistem de iluminare interior și exterior pe baza de led, mese rotunde situate în spatele cărutei și masă în față.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost