Filmul „Degețica” la Biblioteca municipală Adjud
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Filmul „Degețica” la Biblioteca municipală Adjud
Filmul „Degețica” la Biblioteca municipală Adjud
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Elevii clasei pregătitoare și cei ai clasei a II-a de la Școala Mareșal Alexandru Averescu, îndrumați de profesorii Doina Tănase și Mariana Puică au vizionat filmul „Degețica”, la Sala multimedia a Bibliotecii municipale Adjud.
Potrivit comunicatului de presă trimis redacției noastre, activitatea a avut loc în  cadrul proiectului „Cinemateca la bibliotecă”, ce se derulează în fiecare zi de joi, la sediul instituției de cultură adjudene. „Elevii mai pot viziona, la Sala multimedia a bibliotecii, filme de animație precum: „Harap Alb” de Ion Creangă, „Insula misterioasă” de Jules Verne, „Aventurile lui Moby Dick” de Herman Melville, „Aleodor Împărat” de Petre Ispirescu și altele”, a transmis Tatiana Valea, directorul Bibliotecii municipale Adjud.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost