Femeie depistată la volan deși avea permisul suspendat
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Femeie depistată la volan deși avea permisul suspendat
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

La data de 11 iunie a.c., ora 7.40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Fitionești au depistat o femeie, de 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 J, deși avea acest drept suspendat.
Pe numele celei în cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 11 iunie a.c., ora 21.50, pe DJ 205 D Năruja, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vidra au depistat un bărbat, de 57 de ani, din județul Brăila, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 5,00  mc. lemn foc fag, fără aviz de însoțire.
În cauză a fost dispusă confiscarea cantității de 5,00 m.c. lemn foc fag, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii  171/2010.

La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii Serviciul Rutier au depistat un bărbat, de 26 de ani, din comuna Slobozia Bradului, pe DN2 E85, în interiorul localității Dumbrăveni, în timp ce transporta cu o autoutilitară deșeuri, respectiv aluminiu, acumulatori auto și fier vechi, fără a deține documente prevăzute de lege.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluare sau nerespectare a măsurilor obligatorii în desfășurarea activităților de colectare, tratare, valorificare și eliminare a deșeurilor periculoase, prevazută de Legea 211/ 2011.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 12 iunie


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost