Expoziție „Primăvara în culori“ la Adjud
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Expoziție „Primăvara în culori“ la Adjud
Expoziție „Primăvara în culori“ la Adjud
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Cu ocazia „Zilei de 8 Martie”, în cadrul proiectului „Ora de lectură”, elevii clasei a III-a B de la Școala Gimnazială „Mihail Armencea”, îndrumați de profesorul Gabriela Roşu, au citit fragmente din volumul „Amintiri din copilărie” de Ion Creangă, la Sala de lectură pentru copii a Bibliotecii municipale Adjud.
Evenimentul s-a desfăşurat cu prilejul zilei de 8 Martie, iar în cadrul lui, elevii au citit, de asemenea, poezii din volumul „Baba Iarna intră-n sat şi alte poezii” de Otilia Cazimir, printre care: „Un cămin de păsărele”, „Puişorul cafeniu”, „A-nflorit o păpădie!” şi altele. „La finalul activităţii derulată în cadrul proiectului «Ora de lectură», elevii au vizionat expoziţia de desene şi felicitări, intitulată «Primăvara în culori»”, a transmis profesor Tatiana Valea, directorul Bibliotecii municipale Adjud.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Interviu

GALERIE FOTO: Interviu cu deputata Rodica Boboc. „Am un mentor deosebit, în persoana domnului preşedinte Marian Oprişan“
Rodica Boboc este o doamnă prin definiţie. Elegantă, inteligentă, ambiţioasă, sensibilă, perseverentă şi cerebrală. Prenumele Rodica poate că nu a fost ales întâmplător, pentru că el semnifică „autoritate, ambiţie şi cu aptitudinea de a acumula o anumită cantitate de putere, fiind activă şi foarte capabilă să îşi asume responsabilitatea.

POZA ZILEI

Mama, vine Moșu’ sau Iepurașu’?

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost