Expoziție de lucrări în tehnica quilling, realizată de tinerii de la Centrul „Sfânta Maria”
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Expoziție de lucrări în tehnica quilling, realizată de tinerii de la Centrul „Sfânta Maria”
Expoziție de lucrări în tehnica quilling, realizată de tinerii de la Centrul „Sfânta Maria”
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi

Tinerii de la Centrul „Sf. Maria” din Goleşti, structură aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea, îşi expun zilele acestea lucrările la sediul Primăriei Goleşti. Pentru această expoziţie, tinerii au lucrat intens în ultimele săptămâni, pregătind adevărate opere de artă realizate în tehnica quilling, tehnică prin care se obţin obiecte de artă prin răsucirea hârtiei și lipirea acesteia, obținând astfel modele decorative speciale. Şeful Centrului „Sfânta Maria”  Goleşti, Sorin Atomulesei, în colaborare cu Primăria comunei Goleşti, au oferit acestor tineri posibilitatea de promovare, ei remarcându-se astfel în cadrul comunităţii prin realizările în domneniul atelierelor de creație.
Coordonatorul acestui proiect, psihologul Alina Badiu, se ocupă direct de aceste programe de terapie ocupațională, implicându-se în toate activităţile alături de beneficiarii aflaţi în centru. Realizarea unui tablou folosind această tehnică implică multă muncă, răbdare și creativitate. „Programul de terapie ocupatională a fost implemetat în Centrul „Sfânta Maria” de mai bine de şase ani, iar rezultatele nu au întârziat să apară, culorile vesele şi optimiste din tablourile acestora cucerind pe loc privitorii. Scopul acestor activități vizează menținerea și dezvoltarea îndemânării, precum şi motivarea tinerilor către performanţă”, a transmis Adina Lăscan, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea.
Colecţia de tablouri va rămâne expusă la intrarea în Primăria Goleşti pentru încă o săptămână, putând fi astfel admirată de toţi cei interesaţi.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost