Excursii drept premii, spectacole și concursuri de Ziua Copilului
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Excursii drept premii, spectacole și concursuri de Ziua Copilului
Excursii drept premii, spectacole și concursuri de Ziua Copilului
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Primăria Focșani vrea să ofere aproape patru mii de pachete cu dulciuri copiilor care vor participa la concursurile, spectacolele și expozițiile organizate cu ocazia Zilei de 1 Iunie - Ziua Internațională a Copilului. Sumele pentru organizarea acțiunilor urmează a di aprobate la ședința ordinară a Consiliului Local care va avea loc joi, 19 aprilie.
Proiectul de hotărâre arată că acțiunile de 1 Iunie vor fi susținute de instituțiile din subordinea Consiliului Local. Va fi organizat un spectacol susținut de Ansamblul Folcloric Țara Vrancei, vor avea loc spectacole de teatru pentru copii, concursuri și jocuri distractive și vor rula filme. Suma necesară pentru organizarea evenimentelor a fost estimată la peste 57 mii lei. Se estimează că vor fi acordate 3850 pachete cu dulciuri, fiecare în valoare de 12 lei, pentru copiii care participă la concursuri, spectacole, activitățile sportive. Mai sunt prevăzuți bani pentru materiale precum diplome, cretă colorată, baloane, saci rafie, vopsea, tunuri confeti sau pentru apa plată de la punctul de prim ajutor care va fi amenajat cu acest prilej. Nu în ultimul rând, vor fi acordate două premii, constând în excursii de 2 persoane, de o zi, cu o valoare estimată la aproape șapte mii lei.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost