Elevi cuziști, în Lituania în cadrul unui proiect ERASMUS+
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Elevi cuziști, în Lituania în cadrul unui proiect ERASMUS+
Elevi cuziști, în Lituania în cadrul unui proiect ERASMUS+
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

În perioada 26 aprilie – 5 mai 2018, doamna profesoară Camelia Mereuţă, însoţită de elevii Ștefania Voinescu Ioan, Tudor Diac, Mădălina Rogozan, Mihai Pătrășcanu, Cristian Zisu, Ionuț Buzatu, Sabina Gheorghiu și Ioana Beşleagă de la Colegiul Naţional „Al.I.Cuza” Focşani, în calitate de reprezentanţi ai Asociaţiei „Cuzişti Implicaţi”, au participat la proiectul Erasmus Youth Exchange „The Big Deal” desfăşurat în Daugirdiskes, Lituania. Proiectul a reunit 32 de tineri din 4 țări: Finlanda, Armenia, Lituania şi România.
Scopul proiectului a fost acela de a crea experiențe unice prin care tinerii au putut reflecta asupra propriilor obiceiuri de viață și au explorat ecologia la toate nivelurile: emoțional, fizic și cognitiv. „Pentru noi, cea mai mare provocare a fost, de departe, conviețuirea cu persoane de alte naționalități. Oamenii tind să uite, de obicei, că normalitatea este relativă și nu poate fi definită decât pentru fiecare cultură în parte. Am încercat să parcurgem 13 kilometri de drum împădurit și să efectuăm toate exercițiile fizice, care au reprezentat o provocare inițiatică spre un stil de viață sănătos. Pe lângă cunoștințele despre sănătate și mediul înconjurător, considerăm că cel mai important lucru învățat este înțelegerea diferitelor mentalități și filosofii de viață, împreună cu conștientizarea flexibilității orizontului personal de așteptare. Descoperirea noilor talente actoricești, diminețile în care trezirea reprezenta o misiune imposibilă, încercările de a desluși dansurile naționale ale colegilor noștri și momentele în care, neintenționat, te adresai cuiva în limba ta și conștientizai cp nu te ințelege au căpătat un loc special în sufletele noastre, sub forma unor amintiri de neuitat. În final, acest proiect ne-a ajutat să dobândim o nouă viziune asupra lumii și să conștientizăm importanța comunicării și a lucrului în echipă în vederea împlinirii idealurilor noastre”, ne-au declarat Mădălina Rogozan și Mihai Pătrășcanu.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost