Echipa de juniori A a CSM 2007 Focşani a jucat doar 4 minute!

1
750


   Situație inedită și fără precedent la un meci de juniori pe care echipa de fotbal juniori republicani A a clubului CSM 2007 Focșani ar fi trebuit să-l dispute ieri pe teren propriu în cadrul play-offului Campionatului Național. Focșănenii s-au prezentat la partida cu CSMS Iași cu doar opt jucători de câmp, iar în minutul 4, la scorul de 0-0, un jucător de-al Focșaniului a suferit o întindere musculară, CSM 2007 a rămas cu șapte jucători, iar arbitrul buzoian Ionel Vizireanu a fluierat finalul partidei.
Ieșenii au plecat bine mersi acasă cu o victorie, 3-0, în timp ce focșănenii au achitat baremul de arbitraj. Cum s-a ajuns la această situație? Portarul titular al echipei focșănene, Trifan și mijlocașul Săpunaru au fost chemați la un trial al Naționalei Under 17 la Onești, iar antrenorul formației de juniori A a CSM 2007, Daniel Bănică a motivat că nu are portar de rezervă și a preferat să aleagă varianta unui meci mai scurt decât ca formația pe care o pregătește să piardă la o diferență mult mai mare.
Clubul de pe Milcov riscă o amendă usturătoare din partea FRF, dar dincolo de toate rămâne modul în care s-a prezentat echipa de juniori a Focșaniului….

Victorie la juniori B
    Echipa de juniori B și-a văzut de treabă și a câștigat, 3-2 (2-1) meciul disputat în play-out contra celor de la ACS Ceahlăul P. Neamț. Golurile echipei antrenate de Puiu Oprișan au fost marcate de Pasăre, Lăbunț și Lazăr. CSM 2007 a evoluat cu: Năstase – Florea, Neagu, Dascălu, Duca – Kumova, Lazăr, Stratulat, Forcoș – Pasăre, Toader. Au mai intrat: Lăbunț, Dima și Băiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here