După 'The Young Pope', urmează 'The New Pope', cu sau fără Jude Law ?
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
După 'The Young Pope', urmează 'The New Pope', cu sau fără Jude Law ?
După 'The Young Pope', urmează 'The New Pope', cu sau fără Jude Law ?
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

După succesul internațional al serialului de televiziune 'The Young Pope', cu Jude Law ca protagonist, regizorul italian italian Paolo Sorrentino va începe curând filmările la 'The New Pope', cu un nou papă ca personaj principal și un casting care încă nu a fost anunțat, relatează AFP. Nu se știe încă dacă actorul britanic Jude Law, alias papa Pius al XIII-lea, își va relua rolul în acest nou serial a cărui producție a fost anunțată de companiile audiovizuale HBO și Sky pentru 2018.
Singura certitudine este că serialul îl va avea din nou ca regizor pe laureatul cu Oscar Paolo Sorrentino și că se va desfășura "în lumea papalității moderne", a relevat Sky pe site-ul său de internet. "Castingul pentru rolul noului papă și pentru rolurile secundare va fi lansat curând", a precizat Sky.
Potrivit mass-media de specialitate, 'The New Pope' nu ar trebui să fie continuarea la 'The Young Pope', ci un nou proiect axat pe figura unui nou suveran pontif. "Jude Law nu va fi protagonist, dar ar putea apărea sub forma de flash back-uri", a asigurat Corriere della Sera.


În cele zece episoade ale serialului, Jude Law a intrepretat rolul unui tânăr prelat italo-american care este ales papă spre surprinderea generală. Însă deși cardinalii au crezut că este vorba de un tânăr ușor de manipulat, Pius al XIII-lea se dovedește a fi un papă cu o personalitate complexă și machiavelică.
Prezentat în avanpremieră la Mostra din Veneția în 2016, serialul a fost salutat de critică și de telespectatori pentru caracterul său original și estetica îngrijită. Serialul a fost vândut în aproape 110 țări.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost