Dragnea și Oprișan deschid la Focșani Simpozionul despre discriminarea femeilor pe piața muncii
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Dragnea și Oprișan deschid la Focșani Simpozionul despre discriminarea femeilor pe piața muncii
Dragnea și Oprișan deschid la Focșani Simpozionul despre discriminarea femeilor pe piața muncii
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi

Președintele PSD, Liviu Dragnea, și liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, vor deschide lucrările Simpozionului regional despre discriminarea femeilor pe piața muncii organizat de Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD) Vrancea, timp de două zile, la Focșani. Evenimentul „Discriminarea femeilor pe piața muncii“ este organizat în perioada 21-22 aprilie și va debuta, astăzi, de la ora 12.30, la Resort Laguna din municipiul Focșani. Deschiderea lucrărilor va fi făcută de președintele OFSD Vrancea, deputatul Rodica Boboc. În deschidere vor lua cuvântul președintele PSD, Liviu Dragnea, liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, președintele OFSD, europarlamentarul Viorica Dăncilă.
    Europarlamentarul Viorica Dăncilă le va vorbi celor prezenți despre „Directive europene și programe naționale privind egalitatea de tratament în câmpul muncii“. Lucrările vor continua cu tema „Femeia manager, provocări și oportunități“, temă susținută de Ionuț Pandelică, prof. univ. Academia de Studii Economice București iar Adrian Dobre, secretar de stat în Ministerul Muncii și Protecției Sociale va vorbi despre „Politici sociale privind ocuparea. Legea salarizarii“. Totodată, în cadrul simpozionului va fi prezentat programul de guvernare al PSD privind politicile sociale de ocupare.
Pe lângă președinta OFSD, europarlamentarul Viorica Dăncilă, la simpozionul „Discriminarea femeilor pe piața muncii“ și-au anunțat prezența ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, secretarul de stat din Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Maria-Manuela Catrina, președinta OFSD Vaslui, senatorul Doina Silistru, președinta OFSD Neamț, senatorul Emilia Arcan, președinta OFSD Iași, Mihaela Ivancia, președinta OFSD Gorj, deputat Elvira Sarapatin, președinta OFSD Diaspora – Lilla Debellka, senatorul Gabriela Crețu, deputatul Roxana Mânzatu, deputat Beatrice Tudor, secretarul general OFSD – Maria Lazăr. De asemenea, la simpozion sunt așteptate să participe membre ale OFSD și simpatizante din județul Vrancea dar și din județele limitrofe.
    Potrivit programului anunțat de organizatori, vineri, în jurul orei 16.00, va avea loc o vizită pe platforma Artifex, vizită la care vor participa toți invitații. Lucrările Simpozionului „Discriminarea femeilor pe piața muncii“ vor continua, sâmbătă, cu o vizită la societatea Tricotton Junior din Panciu, societate comercială cu capital 100% românesc, administrată de consilierul județean, social democrata Lili Stoica. Tot sâmbătă va avea loc și o vizită la Mausoleul Mărășești.

 

 

5 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Ce-i aia OFSD ? Mult mai tare suna organizatiile astea la liberali. OFL ( organizatia femeilor liberale) si OBL ( organizatia barbatilor liberali ), cum ar veni Ofilitele si Obelitii.

  DE Gica PNL-istu, postat pe 21-04-2017, la 01:52

 • @"Gica PNL-istu";-Iubite postac "piscot-cameleon",ma bucur ca in aceasta noapte nu te-am mai BANTUIT, dar am sesizat ca ai fost foarte activ in a vedea paiul din ochiul altora. Cand ai postat comentariul la ora 01;52,nu ai fost atins(a) de "laserul" palosului Sf. Gheorge si pe cale de consecinta, sa-ti aduca aminte de modul in care sefa ta audeclarata, respectiv d-na senator Sorina Placinta, si-a "ridicat poalele in cap in Parlamentul Romaniei", atunci cand nu s-a mai regasit in "doctrina PDL-ista" si a simtit ca "doctrina PNL-ista" i se potriveste manusa? Revenind la subiectul articolului, am o curiozitate, dar care nu-mi produce insomnii si anume: -Care sunt INDICATIILE PRETIOASE pe care d-na deputat Rodica Boboc i le-ar putea d-nei consilier judetean PSD, Elena Stoica, in materie de "discriminarea femeii pe piata muncii"? In conditiile in care, conform presei, relatiile dintre dl.Marian Oprisan si Liviu Dragnea nu ar fi prea amicale, sunt curios sa vad daca urmare a EVENIMINTELUI de care se face vorbire in prezentul articol, se va "pupa Piata Unirii".Faptul ca urmare a lucrarilor de MANTUIALA executate in Piata Unirii-Focsani, sub coordonarea inginerului constructor Bacinschi Decebal pana si FALSUL din mijlocul pietii s-a deteriorat, nu face decat sa dea apa la moara celor care pretind ca prin aceasta vizita de lucru, Liviu Dragnea ar "testa piata" in vedere inlocuirii d-lui presedinte Marian Oprisan de la conducerea PSD.Vrancea. In conditiile in care de foarte mult timp, am spus public prin mijloacele avute la dispozitie, ca "mi-ar placea sa beau un spritz cu dl.presedinte Marian Oprisan, atunci cand cei care in prezent il LINGUSESC, il vor scoate TAP ISPASITOR pentru dezastrul economic din Tara Vrancei",urmaresc cu multa atentie ce va spune presa locala despre despre vizita de lucru a d-lui Liviu Dragnea la Focsani. Avand in vedere PRETIOASELE INDICATII POLITICE date de catre postacul "orion",prin intermediul acestei rubrici, d-lui presedinte Marian Oprisan sunt curios sa vad cum va continua acest postac actiunea de "educare a mioarelor".Este adevarat ca in cazul "educarii" mele socoteala de acasa a postacului "orion", nu s-a potrivit cu cea din trag, dar.....

  DE Ulise Grosu, postat pe 21-04-2017, la 06:59

 • vine si doamna simpatizanta militaru andreea - monica facatoare de sarmale pentru madam deputat ? cu mesaje de la pnl evident ...

  DE ungureanu, postat pe 21-04-2017, la 07:38

 • Domnule Ulise,va rog sa va calmati si sa va odihniti.Clinica noastra va asteapta daca solicitati acest lucru.

  DE Doctoru lu' Ulise, postat pe 21-04-2017, la 10:24

 • @"Doctoru lu Ulise"; Iubite postac, "piscot-cameleon", de ce ai tras tu concluzia FALSA ca as fi NERVOZAT, deoarece nimic din comentariul meu postat la ora 06;59, nu conduce la o astfel de concluzie? Eu sunt ONORAT ca am "DOCTOR" particular, dar nu stiu la ce ma ajuta aceasta "ONOARE", in conditiile in care acesta este VIRTUAL ? Asa stand lucrurile, afirmatia, "Clinica noastra va asteapta daca solicitati acest lucru.", nu crezi ca poate fi comparta cu actiunea de a bate apa in piua pentru a face unt ? Calitatea mea de muritor de rand, cu posibilitati limitate, face ca in cazul tau sa fiu intr-o situatie similara ca in cazul postacului "orion", care pentru mine este "mana cereasca" si "Inger Gabriel Mioritic de Tara Vrancei", dar care la fel ca si tine, se afla in LUMEA VIRTUALA.

  DE Ulise Grosu, postat pe 21-04-2017, la 12:24

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost