Două milioane de euro pe an pentru Victor Piţurcă

0
495


În ciuda faptului că nimeni nu confrmă continuarea negocierilor, presa saudită știe că viitorul antrenor al echipei Al Ittihad este actualul selecționer al României, Victor Pițurcă. Antrenorul „tricolorilor” va mai conduce meciurile cu Ungaria, din 11 octombrie, și cu Finlanda, din 14 octombrie, apoi va zbura spre Riad. Victor Pițurcă va primi un salariu de două milioane de euro pe an, în timp ce Federația Română va primi doar 400.000 de euro din cei 1,4 milioane pe care putea să-i primească dacă ținea să fie respectat întocmai contractul.
Alături de Pițurcă, în Arabia Saudită ar urma să meargă secunzii Eugen Neagoe și Valeriu Răchită, preparatorul fizic Marian Dima, antrenorul de portari Martin Tudor, managerul sportiv Ovidiu Costeșin și, surpriză, Alex Pițurcă, fiul selecționerului României! Pițurcă și Burleanu au avut mai multe discuții și în cele din urmă au căzut la înțelegere asupra sumei de 400.000 de euro ca despăgubiri, iar plecarea s-ar produce după jocul cu Finlanda. Al Ittihad are 6 victorii din tot atâtea partide în campionatul din Arabia Saudită și se află pe poziția a doua, după Al Nasr, formație care are tot 18 puncte și golaveraj superior.
În ultima etapă, viitoarea echipă a lui Pițurcă a învins-o în deplasare pe Al Raed, cu 1-0. Echipa lui Laurențiu Reghecampf, Al Hilal, ocupă poziția a 3-a, cu 16 puncte. Meciul direct va avea loc pe 1 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here