Peste două sute de proiecte depuse de firmele din Vrancea în Programul Start-up Nation
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Peste două sute de proiecte depuse de firmele din Vrancea în Programul Start-up Nation
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Vrancea este pe locul 28 într-un clasament național al proiectelor depuse de oameni de afaceri pentru finanțarea prin Programul Start-up Nation. Până la termenul limită au fost înregistrate 247 de afaceri, din care 112 sunt afaceri finanțabile în limita bugetului și 135 în așteptare de finanțare. Conform situației prezentate, ieri, de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, rata potențială de succes a fost estimată la 45,34%. Ministrul Ilan Laufer a arătat în cadrul unei conferințe de presă că, din bugetul alocat acestei etape din Start-Up Nation ar putea fi finanțate 8653 de planuri de afaceri, echivalentul creării a 20956 de noi locuri de muncă. Următoarea etapă a programului se va derula în 2018.
    Ministrul a subliniat că se caută soluții de finanțare pentru proiectele care depășesc bugetul alocat pentru acest program. „Pentru noi, faptul că au fost peste 19 mii de proiecte depuse, însumând o valoare a finanțării solicitate de aprox. $ 1 miliard (3,7 mld. de lei) și circa 45 mii noi locuri de muncă, reprezintă un important succes de etapă. Încrederea pe care ne-o acordă acești antreprenori arată, încă o dată, faptul că Programul Start-up Nation răspunde unei nevoi reale a mediului de afaceri autohton. Din analiza noastră de la acest moment, reiese faptul că doar 8,653 de proiecte se încadrează în bugetul alocat pentru 2017, însă depunem eforturi pentru găsirea de soluții care să le permită antreprenorilor cu proiecte viabile să-și implementeze planul de afaceri, chiar dacă nu au obținut finantare prin program. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la buna desfășurare a acestei etape și să îi asigur de tot sprijinul nostru, al colegilor din teritoriu și al partenerilor de implementare“, a spus Ministrul Ilan Laufer. Conform datelor prezentate luni, din cele 19.296 de planuri de afaceri depuse în Start-Up Nation, 3.983 au obținut 100 de puncte, 4.566 un punctaj de 95 de puncte, iar 104 proiecte — 90 de puncte. Ministrul a precizat că în cel mult două săptămâni se dorește începerea semnării acordurilor de finanțare pentru planurile aprobate. 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Eu am inteles din presa ca numitul Manole Merchea-Dumnezeu din calitatea de director politruc la ADS Vrancea, ar fi dat un "TUN" de circa 500 milioane de euro, prin "REZOLVAREA" problemei Pomicola Focsani, dovedind-se cel mai TERIBIL "om de afaceri" din Provincia Europeana Vrancea. Chiar si in aceste conditii, mi se pare ca este cam "FOCOASA mama care vrea sa astepte apa calda" cu Manole Merchea. Eu stiu ca Manole Merchea s-a nascut la Soveja ca si dl.vicepresedinte al CJ Vrancea, dl.Cel Mare Ionel, dar despre acesta presa(barfa) nu a scris ca ar fi un MESERIAS & MESERIAS, asa cum s-a afirmat despre vicepresedintele Cel Mare Ionel.

    DE Ulise Grosu, postat pe 18-07-2017, la 08:12

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost