Doi bărbați au înșelat o femeie de 88 de ani, din Reghiu, căreia i-au vândut produse la suprapreț
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Doi bărbați au înșelat o femeie de 88 de ani, din Reghiu, căreia i-au vândut produse la suprapreț
Doi bărbați au înșelat o femeie de 88 de ani, din Reghiu, căreia i-au vândut produse la suprapreț
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

La data de 12 iunie a.c., ora 17.35, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi vândut unei femei, de 88 de ani, din comuna Reghiu, mai multe bunuri contra unui preţ considerat mult mai mare decât cel real. La scurt timp de la sesizare, polițiștii au oprit în trafic un autoturism în care se aflau doi bărbați, de 24 respectiv 25 de ani, din județul Iași, bănuiți de săvârșirea faptei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.
Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză, pe numele acestora fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.
Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracțiuni, polițiștii vrânceni vă recomandă să nu cumpărați obiecte de la persoane care vă abordează la domiciliu sau în preajma zonelor comerciale sub pretextul că le vând la prețuri mai mici decât valoarea reală. Puteți fi înșelați și să constatați acest lucru când este prea târziu.
Nu primiţi persoane străine în curtea sau locuinţa dumneavoastră. Este de preferat ca acestea să aştepte la poartă sau la uşă, timp în care acestea să fie încuiate.
În cazul în care aţi fost victima unei astfel de infracţiuni vă rugăm să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să apelaţi numărul unic de urgenţă 112, în cel mai scurt timp posibil, pentru a spori şansele ca infractorul să fie identificat şi prejudiciul recuperat.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 13 iunie


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost