Doi angajați ai unui Ocol Silvic, acuzați că au marcat copaci din Rezervația Naturală Putna
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Doi angajați ai unui Ocol Silvic, acuzați că au marcat copaci din Rezervația Naturală Putna
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

La data de 06 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tulnici au fost sesizați cu privire la faptul că doi bărbați din localitate, în calitate de angajați ai unui Ocol Silvic, ar fi pus în valoare în cursul lunii aprilie a.c. cantitatea de 237 m.c. lemn diverse specii.
În urma verificărilor efectuate în teren, reprezentanții Administrației Parcului Natural Putna - Vrancea au constatat faptul că marcarea ar fi fost efectuată într-o unitate de amenajare forestieră ce este încadrată în zona de conservare specială a Parcului Natural Putna - Vrancea, amenajamentul silvic fiind încadrat la păduri incluse în rezervații naturale.
În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „folosirea dispozitivelor speciale de marcat cu nerespectarea reglementărilor specifice în vigoare” conform articolului 107^1, alineatul 1 din Legea 46/2008.

Biroul de presă al IPJ Vrancea


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost