Dăruiește prin Banca de Alimente a Crucii Roșii!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Dăruiește prin Banca de Alimente a Crucii Roșii!
Dăruiește prin Banca de Alimente a Crucii Roșii!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Oricând mergeți să vă faceți cumpărăturile în Carrefour puteți ajuta efectiv pe cei nevoiași, donându-le alimente neperisabile prin intermediul Băncii de Alimente a Crucii Roșii Române. În fiecare miercuri și duminică, între orele 10.30 – 14.30, toți vrâncenii care ajung în respectivul hipermarket se pot întâlni și cu voluntarii Filialei de Cruce Roșie Vrancea și vor putea afla amănunte foarte interesante cu privire la acest program.
În Focșani, desfășurarea acestui program social are loc cu ajutorul numeroșilor  voluntari din licee, școli postliceale etc., care sunt coordonați de Rodica Vartolomei, voluntar al Crucii Roșii Vrancea. În fiecare zi de miercuri și duminică, serii de câte zece elevi voluntari vor fi la dispoziția tuturor cumpărătorilor din hipermarketul Carrefour care vor dori să doneze și în același timp să afle mai multe despre „Banca de Alimente”.
    Pașii care trebuie urmați de cei ce doresc să se alăture programului sunt foarte simpli: se alege produsul, se plătește la casă și se donează, depunându-l în recipientele speciale, după ce se aplică pe el eticheta Băncii de Alimente.
    Alimentele care se pot dona constau în: alimente de bază (mălai, făină de grâu, zahăr, ulei, orez, grâu, griș, fasole, mazăre uscată, linte, arpacaș, lapte praf); conserve (conserve de carne, pește, pate de ficat, pate vegetal, mazăre, fasole, bulion, zacuscă, ghiveci, compot); paste făinoase, cereale (macaroane, fidea, tăiței, spaghete, fulgi de porumb, musli); produse instant (supe instant, fulgi de fasole, fulgi de cartof); băuturi (cacao, cafea, ceai, apă, sucuri); dulciuri (biscuiți, Eugenia, napolitane, fursecuri, ciocolată); hrană pentru bebeluși (piureuri, supe, cereale, sucuri, lapte praf); alte produse (produse dietetice, alune, miez de nucă, semințe floarea soarelui, fistic, fructe confiate, fructe uscate). Crucea Roșie Română este cea transportă, sortează, stochează și distribuie alimentele donate.
    Organizatorii programului precizează că cei care nu pot dona nimic din toate acestea pot totuși ajuta, dăruind din timpul lor și alăturându-se voluntarilor Crucii Roșii. De asemenea, persoanele care doresc să fie aproape față de semenii lor aflați în nevoie pot dona bani, chiar din fața calculatorului, accesând site-ul www.crucearosie.ro/donatii.html
    „Și cum Sărbătorile de iarnă se apropie în pas grabit, Crucea Roșie Vrancea intentionează să introducă încă o zi de colectă în calendarul săptămânal, pentru a se asigura ca nu va fi neglijată, nici de această dată masa de Sărbători a rezidentilor noștri, când orice român, oricât ar fi de îngreunat de poverile vieții, se îngrijește să se înfrupte din bucatele tradiționale. Dragi vrânceni, cu ajutorul dumneavoastră, viața poate fi mai frumoasă și pentru cei mai puțini norocoși!”, este apelul Filialei de Cruce Roșie Vrancea transmis prin profesorul Lidia Boc, unul dintre cei mai dedicați voluntari ai Filialei de Cruce Roșie Vrancea.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL38
49
10
1
46
22

Extragerea noroc:  7741593

Harta Focsani
   

Actualitatea

Elev al Liceului Pedagogic, bătut în incinta unității; părinții vor să o reclame pe directoare la Consiliul pentru Combaterea Discriminării
Un elev de clasa a IX-a, de la Liceul Pedagogic Spiru Haret din Focșani, a fost bătut în incinta unității de învățământ, în cursul zilei de marți, 12 decembrie, incidentul având loc într-o pauză.

POZA ZILEI

Iarna a venit în zona de munte a Vrancei

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost