Curtea de Apel Galați decide astăzi dacă Dorin Cristea revine în funcția de inspector școlar general
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Curtea de Apel Galați decide astăzi dacă Dorin Cristea revine în funcția de inspector școlar general
Curtea de Apel Galați decide astăzi dacă Dorin Cristea revine în funcția de inspector școlar general
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Magistrații Curții de Apel Galați au amânat pentru astăzi luarea unei  decizii în dosarul fostului șef al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea, Dorin Cristea. Acesta a cerut în instanță anularea ordinului ministrului Educației prin care a fost demis la mijlocul lunii august, dar și suspendarea actului administrativ până la soluționarea pe fond a cauzei. Ieri s-a judecat cererea de suspendare. „Amână pronunţarea la data de 13.10.2017. (...) Amânare iniţială a pronunţării 12.10.2017“, este decizia Curții de Apel Galați.
Dorin Cristea a fost demis la mijlocul lunii august pentru mai multe deficiențe constatate de reprezentanții MEN. Mandatul a încetat efectiv la data de 4 septembrie. Încă de la început, profesorul Cristea a precizat că va contesta în instanță ordinul de demitere, la fel ca și ceilalți omologi ai săi, la rându-le demiși, lucru pe care l-a și făcut. Fostul șef al ISJ spunea, în august, că dacă va câștiga mandatul, va sta o zi la inspectorat, apoi își va da demisia. „Voi da în judecată ministerul, de altfel toți vom da. Nu avem nimic de pierdut, nici de câștigat. Eu nu țin la funcție, după 4 septembrie voi trece la catedră. Am conștiința împăcată, mi-am făcut treaba și plec la catedră cu fruntea sus. Acum mă ocup în continuare de Bacalaureat. Voi da în judecată și dacă voi câștiga procesul, vin o zi și apoi îmi dau demisia. Nu aș mai putea lucra (în ISJ-n.r.)“, a spus profesorul Cristea în august, atunci când a fost demis. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL46
22
47
43
27
28

Extragerea noroc:  9442301

Harta Focsani
   

Local

Un fond de investiții din Marea Britanie va construi un SPITAL în orașul Odobești
Orașul Odobești va avea o unitate spitalicească modernă, construită de un fond de investiții din Marea Britanie. Unitatea medicală va fi construită pe o suprafață de 6 hectare de teren, va avea 160 de paturi, iar personalul medical va fi format atât din români, cât şi medici de alte naţionalităţi.

POZA ZILEI

Soveja, Sursa foto: Marian Olteanu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost