Cursuri de formare profesională gratuite organizate de Crucea Roșie
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Cursuri de formare profesională gratuite organizate de Crucea Roșie
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Vrâncenii care doresc să se califice în meseriile de „Baby-sitter” și „Îngrijitor bătrâni” se pot înscrie la cursurile de calificare nivel 1, organizate gratuit de Societatea Națională de Cruce Roșie, Filiala Vrancea, în cadrul Centrului de Incluziune Socială. Cursurile se adresează femeilor, persoanelor de etnie romă și persoanelor cu dizabilități. Anterior demarării cursurilor de formare profesională persoanele vor participa și la acțiuni de informare, consiliere și orientare profesională. La finalizarea cursurilor, beneficiarii proiectului vor obține un certificat recunoscut de Autoritatea Națională de Calificări din România și în Uniunea Europeană.
         Participanții la curs trebuie să fie absolvenți de invățământ minim obligatoriu, care își găsesc greu un loc de muncă și nu au mai participat la acest curs sau beneficiază în prezent de sprijin, ca participant la acțiuni de formare în cadrul altor proiecte finanțate din fonduri publice naţionale sau comunitare. „Cursurile de formare profesională sunt organizate în cadrul proiectului «Incluziv pentru piața muncii», proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, implementat în perioada aprilie 2014-octombrie 2015 de către Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică «Catalactica» Teleorman, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie Filiala Vrancea și Centrul de Analiză și Inovare Economico-Socială București. «Incluziv pentru piața muncii» este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 «Investește în oameni!». Bugetul total al proiectului este de 7.726.400 lei, valoarea finanțării neramburabile fiind de 7.571.872 lei”, se precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
          Pentru mai multe detalii legate de documentele necesare înscrierii la cursuri, cuantumul subvenției acordate sau alte informații, cei ce doresc pot contacta organizatorii la numărul de telefon 0764.561.977, prin email la: redcrossro@yahoo.com sau la sediul Societății Naţionale de Cruce Roşie Vrancea, din Str. Dimitrie Cantemir nr. 5, Focșani, telefon 0237.206.961.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost