Cupa de pescuit sportiv „Tomiță Lazăr” a ajuns la a treia ediție
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Cupa de pescuit sportiv „Tomiță Lazăr” a ajuns la a treia ediție
Cupa de pescuit sportiv „Tomiță Lazăr” a ajuns la a treia ediție
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Cupa de pescuit sportiv „Tomiță Lazăr” a ajuns la a treia ediție. Agent șef adjunct Paula Enache, din cadrul Biroului de presă al IPJ Vrancea, a precizat că „activitățile încep joi ora 11.00 la Cimitirul Nordic unde rude, conducere, colegi etc. vor participa la un scurt ceremonial religios”. Vineri dimineață, va avea loc competiția de pescuit sportiv la balta Nănești, iar festivitatea de premiere, în aceeași zi, la ora 12.30.
    În iulie 2015, comisarul şef Tomiţă Lazăr a fost înghiţit de apele Siretului, după ce şi-a salvat fiica de 24  de ani de la înec.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost