Cum a fost organizat concursul de la Direcția de Asistență Socială și Medicină Școlară Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Cum a fost organizat concursul de la Direcția de Asistență Socială și Medicină Școlară Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Concursul pentru postul de șef serviciu – Serviciul integrare socială, informare și consiliere din cadrul Direcției de Asistență Socială și Medicină Școlară Focșani este organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici, a anunțat, ieri, conducerea Primăriei municipiului. Într-un comunicat de presă, administrația municipală arată că acest post a fost scos la concurs cu respectarea tuturor condițiilor prevăzute de lege. Publicitatea anunțului pentru concurs a fost realizată de ANFP, tot aici au fost depuse dosarele candidaților și va avea loc și examenul, conform Ordinului Președintelui ANFP de aprobare a condițiilor de desfășurare și participare a acestuia. Reprezentanții primăriei arată că anunțul prevede condiții generale pentru candidații care vor să ocupe acest post „tocmai pentru a putea permite tuturor doritorilor din orice oraș al țării să se înscrie la acest concurs”. Astfel, condițiile necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice au impus ca persoanele interesate să fie absolvenți de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ştiinţe juridice, asistenţă socială sau psihologie. Candidații trebuiau să aibă studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii precum și o vechime de minimum 2 ani de vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. „În consecință, considerăm că orice altă abordare a subiectului nu este decât o nouă încercare de defăimare a conducerii Primăriei Municipiului Focșani, precum și a întregii administrații locale”, se arată în comunicatul Primăriei. 
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost