Cristian Dumitrescu este președintele Comisiei de Politică Externă a Senatului
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Cristian Dumitrescu este președintele Comisiei de Politică Externă a Senatului
Cristian Dumitrescu este președintele Comisiei de Politică Externă a Senatului
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

    Senatorul PSD de Vrancea, Cristian Dumitrescu, va conduce Comisia de Politică Externă a Senatului, acesta fiind ales președinte al acestei comisii. Cristian Dumitrescu a ținut să mulțumească din nou vrâncenilor pentru încrederea acordată și a precizat că va avea inițiative legislative benefice pentru români. „În acest mandat de senator, mi s-a oferit onoarea de a prezida Comisia de Politică Externă a Senatului, post pentru care pot spune că am calificarea necesară fiind profesor de politică externă și ocupând anterior și funcția de europarlamentar și vicepreședinte al Consiliului Europei. Comisia de Politică Externă este forul decizional al Senatului în materie de afaceri internaționale și, din postura de președinte al acestei comisii, îmi pot onora angajamentele asumate în campania electorală și pot participa la punerea în practică a programului de guvernare PSD. Țin să mulțumesc încă o dată cetățenilor pentru încrederea acordată și colegilor senatori pentru susținere“, a precizat senatorul Cristian Dumitrescu, președintele Comisiei de Politică Externă a Senatului.
    Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea Dragoș Bârlădeanu este membru al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, iar deputatul Angel Tîlvăr este membru în două comisii: Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport și Comisia pentru afaceri europene. Deputatul Rodica Boboc este membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice, iar deputatul Nicușor Halici este membru al Comisiei pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale.


 

 

3 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Eu am votat PSD, având motivele mele! Dar nu l-am v?zut pe Cristian Dumitrescu decât în campania electoral?. Are un cabinet parlamentar la Adjud, unde nu a fost niciodat?, în mandatul trecut. Chiar crede c?-i va mai merge ?i în mandatul acesta?

  DE post scriptum, postat pe 24-12-2016, la 00:12

 • pt. post sciptum. O sa te miri. Chiar ii va merge si mai bine. N-o sa-l mai vezi niciodata in Vrancea in acest mandat.

  DE Focsaneanu, postat pe 25-12-2016, la 10:58

 • D-nul Cristi nu prea are timp daca e la externe, sa vina pe la noi.Eventual daca d-nul Toma e cuminte si tace in plen se poate duce cu treburi comunale in China sau Cuba .La externe e treba grea,emigrantii,teroristii ,moldovenii,turcii,rusii,Orban ,trebuie supravegheati .

  DE cetateanu', postat pe 26-12-2016, la 20:10

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Interviu

GALERIE FOTO: Interviu cu deputata Rodica Boboc. „Am un mentor deosebit, în persoana domnului preşedinte Marian Oprişan“
Rodica Boboc este o doamnă prin definiţie. Elegantă, inteligentă, ambiţioasă, sensibilă, perseverentă şi cerebrală. Prenumele Rodica poate că nu a fost ales întâmplător, pentru că el semnifică „autoritate, ambiţie şi cu aptitudinea de a acumula o anumită cantitate de putere, fiind activă şi foarte capabilă să îşi asume responsabilitatea.

POZA ZILEI

Mama, vine Moșu’ sau Iepurașu’?

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost