Credincioșii vrânceni sunt așteptați la „Marșul pentru viață“
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Credincioșii vrânceni sunt așteptați la „Marșul pentru viață“
Credincioșii vrânceni sunt așteptați la „Marșul pentru viață“
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Credincioșii vrânceni sunt așteptați la Marșul pentru viață, care va avea loc sâmbătă, 25 martie 2017, în ziua praznicului Bunei Vestiri. „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine“ este tema ediției din acest an, care oferă posibilitatea dezbaterii cu privire la necesitatea sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină și, totodată, continuă descurajarea practicării avortului.
În municipiul Focșani, Marșul pentru viață va începe la ora 16:00 și se va desfășura pe traseul: Biserica din cadrul Unității Militare, Bd. Unirii și Piața Unirii.
De asemenea, și în orașul Adjud va fi organizat, începând cu ora 15:00, Marșul pentru viață, care va avea ca punct de plecare Biserica Buna Vestire și se va încheia la Biserica Cuvioasa Parascheva.
Organizatorii evenimentului sunt: Asociația Studenți pentru Viață, Asociația Sfântul Stelian, ocrotitorul copiilor din Focșani, Asociația Părinți pentru Ora de Religie (APOR) – filiala Vrancea, având sprijinul și binecuvântarea Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei.

                Biroul de presă al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Inaltpreazgarcia Sa, ajuta in vreun fel familiie dezbinate, familiie necajite, la mine 80 la suta traiesc din ajutorul social, si cand explic situatia la preacucernicul protopop spune ca trebuie sa.mi platesc darile. Eu zic mai bine cunpar niste adidasi la 50 de copii decat sa duc 30 de mil sa faca ei burta mare !!ce ziceti parinte protopop ?

  DE Preot tanar, postat pe 21-03-2017, la 10:42

 • INCEPAND DE ACUM INCOLO ZIUA DE 21 MARTIE A FOST DECLARATA ZIUA OLTENIEI.VIVAT OLGUTTZA !!

  DE gutza, postat pe 21-03-2017, la 15:46

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost