Control judiciar menținut pentru un bărbat care a furat bani și i-a ascuns în chiloți
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Control judiciar menținut pentru un bărbat care a furat bani și i-a ascuns în chiloți
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un bărbat din Mărășești, care în luna mai a anului trecut a tâlhărit un bărbat ce călătorea cu trenul, rămâne sub control judiciar. Decizia a fost luată vineri, de magistrații Judecătoriei Focșani.
„(…) constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar a inculpatului Ţ(…) CLAUDIU MITICĂ. (…) menţine măsura controlului judiciar (…) dispusă prin încheierea judecătorului de cameră preliminară din data de 26.07.2017, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile. (…) pe durata măsurii controlului judiciar va respecta următoarele obligaţii: a) să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Poliţia Oraşului Mărăşeşti, judeţul Vrancea, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; (…) pe timpul controlului judiciar, menţine inculpatului obligaţia de nu depăşi raza teritorială a judeţului Vrancea, decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei de judecată. (…) atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. (…) Soluţionată şi pronunţată în Şedinţă Publică azi, 12.01.2018“, este decizia instanței.
Bărbatul a fost arestat preventiv la sfârșitul lunii mai 2017, după ce, în timp ce călătorea cu trenul spre Focșani, i-a sustras unui călător care dormea portofelul cu bani. A luat din el 300 euro și câteva zeci de lei și a vrut să-l puna înapoi, moment în care călătorul s-a trezit și a sesizat poliția. Principalul suspect a fost prins la Buzău, iar asupra lui s-au găsit și banii furați, ascunși în chiloți.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Local

Află câtă apă consumă un vrâncean; raportul a fost făcut public de SGA
Un vrâncean consumă anual 49 metri cubi de apă, arată un raport al Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea. Raportul a fost prezentat, ieri, în ședința Colegiului Prefectural.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost