Contract de 3 milioane lei pentru străzile din centrul Focșaniului
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Contract de 3 milioane lei pentru străzile din centrul Focșaniului
Contract de 3 milioane lei pentru străzile din centrul Focșaniului
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, a semnat, ieri, contractul de proiectare și execuție pentru un lot de șapte străzi situate în centrul municipiului. Lucrările vor fi realizate pe străzile Popa Șapcă, George Coșbuc, Teiului, Dornișoarei, Fundătura Dornișoarei, Ghica Dorinel și Gheorghe Magheru. „În valoare de aproximativ 3 milioane lei, contractul obligă începerea execuției lucrărilor în luna martie a anului viitor. Continuăm să credem în ceea ce facem, indiferent de opoziție și barierele ivite”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Focșani. Acest lot face parte din cele 49 de străzi unde vor fi demarate lucrări pe parcursul anului viitor, în funcție de finalizarea documentațiilor și a procedurilor de achiziție publică. Deja municipalitatea a anunțat toți deținătorii de rețele de comunicații electronice că au obligația să execute până în luna martie 2018 sau să realizeze în mod coordonat cu Primăria Municipiului Focșani, lucrările de instalare, întreținere, înlocuire sau mutare a rețelelor de comunicații electronice. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost