Consiliul Local Focșani a hotărât: terenurile de la Colegiul Edmond Nicolau vor trece în administrarea LPS pentru amenajarea unei baze sportive!

0
756


Majoritatea consilierilor locali ai Muncipiului Focșani – 14 din 21 – a hotărât, în ședința extraordinară de joi, 17 august, ca suprafețele de teren pe care urmează să fie construită o minibază sportivă să fie transferate din administrarea Colegiului Tehnic Edmond Nicolau în administrarea Liceului cu Program Sportiv.
Terenurile aparțin Municipiului Focșani! Acolo urmează să fie construite, cu finanțare de la municipiu, trei terenuri pentru tenis – dintre care unul acoperit – și două terenuri multifuncționale. Pentru cei ce doresc să facă sport în Focșani, aceasta este o veste bună, pentru că, din acest moment, pot fi derulate procedurile pentru proiectare și amenajarea celor cinci terenuri pentru sport, care vor sta la dispoziția tuturor focșănenilor, nu doar a elevilor celor două licee!
În apropiere, într-o zonă din spatele sălii de sport a LPS Focșani, urmează să fie amenajat, cu dotările necesare, terenul sintetic de fotbal, prin colaborarea dintre FR Fotbal și Consiliul Local și Primăria Focșani.
Ca și în ședința din ultima joi a lunii iulie, consilierii liberali s-au opus fără argumente, dar cu vehemență. Unul dintre ei s-a abținut, iar ceilalți au votat împotrivă, ceea ce înseamnă că nu au fost de acord cu proiectul inițat de primarul Cristi Valentin Misăilă. Proiectul, însă a fost adoptat, consilierii care l-au aprobat oferind, astfel, o șansă în plus focșănenilor care doresc să facă sport ca să aibă la dispoziție mai multe posibilități decât cele de acum.
După aprobarea proiectului de hotărâre, directorul LPS Focșani, Petruț Mihai mi-a declarat: „Nu pot decât să fiu bucuros! A fost făcut primul pas în derularea acestui proiect, unul extraodrinar de important pentru tinerii orașului nostru. Sperăm ca din acest moment învestiția să înceapă să prindă viață, începând de la proiectare până la finalizare. Și în cel mai scurt timp să ne bucurăm de spații pentru sport în aer liber, iar iarna într-un spațiu acoperit. Pentru sport, pentru sănătatea copiilor și tinerilor noștri!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here